Billig personlig træner

Er en billig personlig træner løsningen, eller skal du finde en der er pengene værd?

Billig personlig træner København

Hvordan finder du ud af, om en billig personlig træner er pengene ud ad vinduet, eller om du får værdi for pengene?
Du skal finde ud af, hvilke ydelser, uddannelse og service din betaling dækker.

Finder du en billig personlig træner i København, så skal du tænke over, at træneren ofte betaler dyr husleje og for at holde din pris på personlig træning nede, så vil du måske ikke modtage så meget af den vare, som du egentlig ønsker, nemlig personlig træning målrettet lige præcis dig.

 

Personlig træning har forskellige priser

Hos Personligtræner.dk er der forskellige priser afhæng af, hvor langt dit forløb er og hos hvilken træner, du skal træne. Her kan du se de forskellige priser på personlig træning.

Træner du hos Personligtræner.dk, dækker din pris for en personlig træner over kvalitet, erfaring og viden inden for træning.

Personligtræner.dk har valgt, at det er den professionelle træning som bærer prisen. Se vores uddannelser og baggrund her.

Du får faktisk også en billig personlig træning, for selvom vi ligger i København, så kan du træne udendørs, hvis du vælger udendørstræning i København.
Peter tilbyder udendørs personlig træning i København og på Frederiksberg.

 

Hvad er typisk for en personlig træner at tage i pris?

Du kan også finde billig personlig træning online, hvor det synes at være en personlig træner, som står for træningen. Træningen kan virke målrettet dig, men den er ofte forprogrammeret og ikke helt tilpasset, ligesom du kommer til at mangle den personlige kontakt.

Du skal være opmærksom på, at du ikke altid er i kontakt med træneren selv, men et team, da online personlig træning anses som en del af fitnessindustrien, og ikke som en serviceydelse, som du betaler for hos Peter og Britt.

Få en GRATIS prøvetime

Du får en GRATIS introduktion til personlig træning, træningsmetoder, vægttab, kost og livsstil, hvis du efterfølgende køber 10 eller 20 timer. Skriv til os her og få din prøvetime med det samme!

NB! Nu kan du også træne med din ven eller kæreste for 50% ekstra.

  *Vi lover dig, at vi behandler dine oplysninger fortroligt, og at vi aldrig videregiver dem til tredjeparter.

  Direktør Stefan Sommer, 49 år

  “Helt sikkert den bedste investering i mit liv…”

  Aktieanalytiker Casper Blom

  “Tabte 10 kilo på 40 dage…”

  Rie Helmer, studievært & journalist DR

  “Nogle af de bedste penge, jeg har givet ud!”