Træn udendørs med personlig træner

– og forebyg smitte med coronavirus

Udendørstræning er sundt for dit immunforsvar og minimerer risiko for smitte

Med en personligtræner.dk kan du fortsat træne effektivt og opnå resultater med minimal risiko. Vi tager alle de nødvendige forholdsregler og tilbyder udendørstræning, hvilket reducerer risikoen for smitte betydeligt.

Vi har bevæget os ind i en ny tidsæra, hvor bevidstheden om sundhed ikke alene handler om vores kost-, søvn- og motionsvaner, men om pandemier, coronavirus og smitterisiko. Noget som er med i vores tanker, når vi skal besøge et træningscenter. Derfor flytter flere og flere træningen udendørs og det kan godt betale sig.

Det er klart, at der fortsat vil være en betydelig risiko for at pådrage sig coronavirus i sit træningscenter. Når man er fysisk aktiv, danner man mere slim i luftvejene, hvilket potentielt kan være sprede coronaviru, hvis man er smittebærer.  Derfor er fitnesscentre klassificeret som ”høj risiko” af myndighederne.

Hvis du er nervøs for at blive smittet med coronavirus i dit fitnesscenter, bør du overveje at træne udendørs med en personlig træner.

Sundhedsstyrelsen påpeger vigtigheden af, at du holder dig i gang med motion, så du risikerer unødigt forfald af kroppen. En personlig træner kan hjælpe dig i gang og inspirere dig til øvelser, du kan lave udendørs, så du kan bevare og styrke din sundhed.

Hos Personligtræner.dk forholder vi os fagprofessionelt til Sundhedsstyrelsens krav og anbefalinger i forhold til at reducere smittespredning– og det har vi gjort længe. Mange af vore kunder vælger vores tilbud om udendørs træning og det er både godt for krop og sjæl

I de mere end 15 år vi har tilbudt personlig træning, har vi modtaget meget positiv feedback. Læse mere om, hvad vores kunder siger om os.

Der er flere undersøgelser, der peger på, at ophold og bevægelse udendørs udgør en minimal smitterisiko – også ved træning udendørs. Derfor er personlig træning udendørs på Vesterbro og omegn også en sikker personlig træning.

Læs mere om vores udendørstræning 

Udendørstræning er ikke kun en fordel for de store muskler

Når du bevæger dig udendørs med fysisk træning, så er du allerede et skridt foran i forhold til dine venner, som har forankret sig foran spejlet i fitnesscentret. For der er vækst andre steder end blot for hjertet og musklerne. Der er lavet undersøgelser, som underbygger at udendørstræning med f.eks. en personlig træner, der løbende giver dig afvekslende instruktioner i form af nye øvelser ikke alene udfordre din motorik men også er en fordel for din kognitive sundhed, som f.eks. at udskyde forkalkning og reduktion af hjernevæv – også kaldet Alzheimer

Få en GRATIS prøvetime

Du får en GRATIS introduktion til personlig træning, træningsmetoder, vægttab, kost og livsstil, hvis du efterfølgende køber 10 eller 20 timer. Skriv til os her og få din prøvetime med det samme!

NB! Nu kan du også træne med din ven eller kæreste for 50% ekstra.

  *Vi lover dig, at vi behandler dine oplysninger fortroligt, og at vi aldrig videregiver dem til tredjeparter.

  Direktør Stefan Sommer, 49 år

  “Helt sikkert den bedste investering i mit liv…”

  Aktieanalytiker Casper Blom

  “Tabte 10 kilo på 40 dage…”

  Rie Helmer, studievært & journalist DR

  “Nogle af de bedste penge, jeg har givet ud!”