Den sikre vej til vægttab

Slank NU – med et vægttab, der holder

Et vægttab som holder, behøver ikke nødvendigvis at være et, som går langsomt. Men vogt dig: nettet er fyldt med lovning på hurtigt vægttab med vidundermidler som piller og pulver – rene mirakelkurer.

Et vægttab kræver en fornuftig kostplan, understøttende træning og bevidsthed om de valg, som du træffer.

Vægttab med kostplan et sikkert valg

Du skal finde en fornuftig kostplan eller rettere et fornuftigt kostprincip, når du vil opnå et vægttab.

Lav vanerne om

Det er svært at ændre sine vaner fra den ene dag til den anden. Har du levet af fastfood og cola, så vil den del af hjerne, der håndterer følelser forvente, at mad smager, serveres og ser ud på den måde, som den er vant til. Også selvom du er bevidst om, at pizza og burger ikke er godt for dig.
Du kan snyde din hjerne med at skifte dele af dit måltid ud med grøntsager, gode kulhydrater og magert protein. På nettet findes et hav af opskrifter på alternativer til pizza, pasta, burger og andre madtyper, som har gjort dig overvægttig.

Sense

Et kostprincip som har stor succes med er Sense. Her vil du lærer, hvad der er godt for dig og der er ingen forbud. Vil du have pizza, så er det tilladt – du skal blot have opfyldt alle kriterier for hvad et måltid skal indeholde af grønt, sunde fedtkilder, kulhydrat og magert protein.

Vægttab med træning – den sikre makker

Du er også nødt til at komme i gang med træning, når du ønsker at tabe dig. Et vægttab kan selvfølgelig godt opnås uden træning, hvis du har fået en kostplan der sikrer et lavt kalorieindtag.

Men træning vil ikke alene forbrænde ekstra kalorier mens den står på. Du vil også opbygge muskler under din træning, som vil sørge for at du fortsætter med at tabe dig – også når du sover. For muskelceller kan sammenlignes med så fabrikker, som skal holdes i gang med kroppens ”kul”, der ved fornuftig diæt findes i lagerne i kroppen – bedre kendt som fedtdepoter.

Løb

Kombinerer du styrketræning med løb, så vil dit vægttab blive optimalt understøttet af træning. Du øger muskelcellerne med styrketræning og løbetræning vil øge cellernes evne til at optage energien fra blodbanerne. Energien som kommer enten fra kost eller fra depoterne.

Løb har desuden den effekt på dit vægttab, at det foregår i en monoton bevægelse, der giver dig mulighed for at reflektere over de valg, som du træffer.

Ligegyldigt hvilken motionsform du vælger, vil den altid have en underbyggende effekt på dit vægttab.

Vægttab – et familieanliggende

Du kan sjældent være alene med dit vægttab. Familie, kollegaer og venner er nødt til at blive inddraget i din proces. Du vil opleve kriser og blive konfronteret med vaner, som også får indflydelse på dit samvær med dine nærmeste. Det kan også være en fordel, for så kan de støtte dig og måske blive inspireret af dig og din livsstilstræning.

Har du børn, skal du bestræbe dig på, at dit vægttab forgå på en fornuftig og sund måde. Børn er meget følsomme og kan let tilegne sig din følelse og ønske et vægttab – også selvom det ikke er nødvendigt.

Overvægtige børn kræver en anden tilgang

Er dit barn overvægtigt, så er det en helt anden tilgang til vægttab, du skal finde frem. Vægttab og børn handler rigtig meget om en aktiv livsstil og sunde kostvalg frem for slankende kost. Dit barn skal vokse sig ud af overvægten. Læs om familietræning her

Vægttab efter fødsel – når amning ikke er nok

Har du været gravid og opnået en vægtøgning, som er større end baby, graviditetsvæv og væske (typisk 10 – 12 kg) og ikke tabt dig til din udgangsvægt efter 3 måneder, så giv alligevel dit vægttab en chance ved hjælp af god søvn og rolig amning frem til 6 måneder efter endt graviditet.

Vægttab efter graviditet kan nemlig afhænge af kroppens stressniveau – og nogle gange går det ikke af sig selv. Rigtig mange kvinder reagerer ved at ”holde på fedtet” ved stress.

Har du ikke tabt dig til din udgangsvægt efter 6 måneder efter endt graviditet eller ønsker du at udnytte din barselsperiode til yderligere vægttab, så kan du roligt gå i gang.

Ammer du ikke, så er der i princippet ikke nogen forholdsregel i forhold til kosten. Dog skal du være opmærksom på, at færre kalorier og øget aktivitetsniveau giver udmattelse.

Vægttab ved amning

For vægttab ved amning gælder der nogle særlige forholdsregler. Du skal have næring fra hele næringsspektret – du må ikke gå på særlig kure som palæo eller ketokur. Du skal have gode fedtkilder og kalcium. Broccoli og mandler er et must. Du må ikke være bange for kulhydrater, men vælg fuldkornsprodukterne. Drik vand OG sov.

Vigtigst af alt ved ønske om vægttab under amning erat du undgår et forhøjet stressniveau, da det ofte fører til overspisning samt at fedtet bliver mere genstridigt at komme af med.

Personligtræner.dk hjælper dig til et sikkert og varigt vægttab

I de sidste 20 år har vi arbejdet med at få vores kunder i gang med et sikkert og varigt vægttab. Vi vil nøje gennemgå din kost og hverdag med søvnvaner og arbejdsbelastning. Ved hjælp af samtaler og analyse står vi klar med den pakke, som er nøje tilpasset dig.

Under forløbet vil vi løbende tilpasse de nye behov, som opstår når du begynder at tabe dig og komme i bedre form – ligesom vi naturligvis står klar, når tvivlen på dig selv og din formåen dukker op.

Vi anbefaler 20 timers pakken eller Familietrænings-pakken, så du er sikker på at komme i mål.

Vi har mere end 20 års erfaring i at hjælpe vores kunder med vægttab og øget livskvalitet.

Få en GRATIS prøvetime

Du får en GRATIS introduktion til personlig træning, træningsmetoder, vægttab, kost og livsstil, hvis du efterfølgende køber 10 eller 20 timer. Skriv til os her og få din prøvetime med det samme!

NB! Nu kan du også træne med din ven eller kæreste for 50% ekstra.

  *Vi lover dig, at vi behandler dine oplysninger fortroligt, og at vi aldrig videregiver dem til tredjeparter.

  Direktør Stefan Sommer, 49 år

  “Helt sikkert den bedste investering i mit liv…”

  Aktieanalytiker Casper Blom

  “Tabte 10 kilo på 40 dage…”

  Rie Helmer, studievært & journalist DR

  “Nogle af de bedste penge, jeg har givet ud!”