Familietræning – sjov træning for og med hele familien.

Familietræning er en enestående mulighed for at være sammen som familie og få rørt sig samtidig. Formålet er at DU får rørt dig, samtidig med du er sammen med dit barn.

Familietræning - træning for hele familien - få et familietjek her.

<span”>Ved familietræning, kommer jeg på hjemmebesøg, og hjælper jer med at strikke et effektivt træningsprogram sammen. Det skal selvfølgelig kunne udføres, når der er tid og luft til det. Jeg kan tage med jer i den nærmeste park eller på legeplads og vise jer de mange muligheder I har, for at komme i form i jeres nærmiljø. Træning for hele familien skal være sjovt, og jeg vil planlægge det, så det vil være tilpasset lige præcis jeres familie og børnenes alder og kunnen.

Vi anbefaler, at man bruger minimum 10 træningslektioner på at få indøvet træningsprogrammet. Familietræningen kan være far, mor og børn eller blot en forælder og et barn. Du kan sammensætte dit eget hold af naboer eller kollegaer med børn, som jeg kommer ud og laver en holdtræning med.

Vores forskellige træningsmetoder generelt, kan du læse om under udendørstræning, styrketræning og HIIT.

 

Familie i forandring

Er du i en familie, hvor de tomme kalorier og dårlige vaner har taget kontrollen? Så kan det være en god ide at blive set efter i sømmene.

Jeg tilbyder at komme på hjemmebesøg og i fællesskab med jer få gjort op med myter og påstande. De kan være med til at fastholde jer som en usund enhed. Jeg tager udgangspunkt i familiens vaner og hjælper til med at få gjort hverdagen sundere. Både hvad angår kostvaner og motionsvaner.

Ofte har man som par et ønske om at forandre på tingenes tilstand sammen. Der er i og for sig den rette indstilling, men I kan have forskelligt udgangspunkt og erfaringsgrundlag. Det kan i sidste end kan hæmme en positiv udvikling. Hvem kender ikke til følelsen af at blive trukket med ned, men hvor ansvaret for egen handling er gemt langt væk.

 

Familietjek – jeg får jer på sporet

Jeg vil se på din familie som en enhed, som består af individer med individuelle behov, kostvaner, stresstærskel og bevægelseshistorie. Når sønnike på 14 har svært ved at finde motivationen for at slippe computerspillet, er det ikke altid på hans bagdel mit kærlige los ender. Ofte er det på mors og fars, som måske ikke har været de bedste forbilleder, for familiens sunde og aktive liv sammen

Har I et overvægtigt barn, skal I være indstillet på at skulle bevæge jer sammen med <spanbarnet – det er essensen i familietræning. Jeg tror ikke på konceptet, hvor man isolerer barnet fra familien i håb om, at det kommer hjem med nye vaner. Det er et familieprojekt, som jeg kan hjælpe jer med at få taget hånd om. På en nænsom, men effektiv måde.

Er det mor eller far som ønsker et vægttab, så er det ligeledes en god ide, at familien er sammen om det.

 

Træn personlig træning i dit nærområde

Jeg har stor succes med at tilrettelægge personlig træning på den nærliggende legeplads eller park, hvor du gør brug af de redskaber, der er for hånden. På den måde kan familien kombinere leg og træning.

Jeg kan også hjælpe med at tilrettelægge en effektiv træning for dig, mens du alligevel sidder og venter ved datterens gymnastikhold el.lign. Mulighederne er mange, selv om tiden i en børnefamilie er knap.

30 minutters høj intensiv træning tre gange om ugen er nok til at rykke gevaldigt på din formkurve og med lidt kostvejledning og en simpel kostplan, skal I nok få taget hul på et varigt vægttab.

 

Familietræning starter med et familietjek

Et familietjek koster 750 kr., som bliver fratrukket prisen ved køb af et forløb. Et forløb hvor hele familien er involveret strækker sig typisk fra 10 til 30 timer, afhængig af jeres ønsker. Her arbejder jeg både med jer enkeltvis og som samlet enhed.

Du kan læse mere om mig her
Kontakt mig her!

Få en GRATIS prøvetime

Du får en GRATIS introduktion til personlig træning, træningsmetoder, vægttab, kost og livsstil, hvis du efterfølgende køber 10 eller 20 timer. Skriv til os her og få din prøvetime med det samme!

NB! Nu kan du også træne med din ven eller kæreste for 50% ekstra.

  *Vi lover dig, at vi behandler dine oplysninger fortroligt, og at vi aldrig videregiver dem til tredjeparter.

  Direktør Stefan Sommer, 49 år

  “Helt sikkert den bedste investering i mit liv…”

  Aktieanalytiker Casper Blom

  “Tabte 10 kilo på 40 dage…”

  Rie Helmer, studievært & journalist DR

  “Nogle af de bedste penge, jeg har givet ud!”