Hjælp til vægttab i København

Få hjælp til dit vægttab.

I København er det muligt, at få forskellige former for hjælp hvis du gerne vil tabe dig. Du kan købe forskellige produkter rettet mod vægttab, eller binde dig op på et abonnement. Personligtræner.dk giver professionel hjælp. Vi forsøger nemlig ikke at sælge pakkeløsninger, men giver dig en professionel og personlig vejledning, så du får størst udbytte af din investering.

Den professionelle hjælp til at komme ned i vægt, som er en langsigtet løsning, også efter du er stoppet dit forløb hos Personligtræner.dk – som tilbyder personlig træning i København.

 

Findes der et særligt træningsprogram for vægttab?

Der findes ikke et særligt træningsprogram, men du kan komme rigtig langt og få hjælp til vægttab ved understøttende træning.

Det er let nok at sige, at du blot skal forbrænde flere kalorier end du spiser. Du skal nemlig have fokus på at din krop forbrænder dit fedtlager og ikke dine muskler.

Dit træningsprogram for vægttab kan derfor med fordel bestå, af den træning som du holder mest af, uanset om det er padeltennis eller diskodans, men kombiner det med et styrketræningsprogram.

Personligtræner.dk vil dog understrege, at det er kostomlægningen, der er det primære for dit vægttab, og ikke en træningsindsats alene.

 

Styrketræningsprogram og vægttab

Muskler vejer mere end fedt, men et styrketræningsprogram vil stadig understøtte et vægttab også selvom, det kan være svært at spise efter et kostprogram. Årsagen er, at musklerne, når de styrketrænes, reagerer som et bindeled til kroppens signalstoffer og styresystem, som får lettere ved at optage den overskydende næring i cellerne, frem for at lagere det som fedtdepot. Det kan derfor være en rigtig god ide, at få hjælp til dit vægttab med træning, ved at få et styrketræningsprogram med fokus på vægttab – se mere her.

Hitt træning er særdeles velegnet eller find inspiration på vores youtube:

Personlig Træner København

 

Skal kvinder have et andet træningsprogram, hvis de vil tabe sig?

Der skal ikke være forskel på kvinder og mænds træningsprogram i forbindelse med smide nogle overflødige kilo. Dog er mænd ofte mere rutineret, i de forskellige styrketræningsøvelser, end kvinder er.

Personligtræner.dk anbefaler at man afprøver et simpelt træningsprogram hjemme, hvis du som kvinde er usikker på, om øvelserne  også passer til dit temperament.

Vi vil dog gerne understrege, at styrketræning hverken er farligt eller giver store muskler, men det er selvfølgelig vigtigt, at du får professionel hjælp, når du overvejer styrketræningsprogram til dit vægttab.

Hvad er motivationen?

Det er vigtigt at understrege, at det altid kræver en indsats, at sige farvel til de uønskede kilo. Det behøver dog ikke at være surt. Vi går ikke ind for forbud, og ofte er det justering af mængde og sammensætning af din kost, der gør en afgørende forskel. Du behøver ikke være skræmt på forhånd – vi arbejder individuelt med dig og finder kernen til din motivation. At finde sig til rette i sin krop, hjælper på sundheden generel, også den mentale og det er mindst lige så vigtigt at have hovedet med.

Få en GRATIS prøvetime

Du får en GRATIS introduktion til personlig træning, træningsmetoder, vægttab, kost og livsstil, hvis du efterfølgende fortsætter i et forløb hos os. Skriv til os her og få din prøvetime med det samme

Du kan også din ven eller kæreste med, for 50% ekstra.

  *Vi lover dig, at vi behandler dine oplysninger fortroligt, og at vi aldrig videregiver dem til tredjeparter.

  Direktør Stefan Sommer, 49 år

  “Helt sikkert den bedste investering i mit liv…”

  Aktieanalytiker Casper Blom

  “Tabte 10 kilo på 40 dage…”

  Rie Helmer, studievært & journalist DR

  “Nogle af de bedste penge, jeg har givet ud!”