Kropsbehandling

Personligtræner.dk tilbyder også kropsbehandling, som en del af dit forløb, hvis du træner psykomotorisk træning med Britt Schou. Læs om psykomotorisk terapi.

Kropsbehandling kan være en håndsrækning til at få mere effekt på din restitution.
Når kroppen er stresset, så har den sjældent problemer med at knokle videre med f.eks. træning, men problemet kan være at finde roen i kroppen, så den får mulighed for at genopbygge sig selv. Træning nedbryder – restitution genopbygger og denne proces er vigtig, for at blive klar til næste træningssession.

 

Restitution

Vi mennesker har tendens til at pålægge os selv mere belastning med årene, mens vi samtidig bliver dårligere til at restituere.

Hvem husker ikke, da vi var unge, at både kunne gå i byen, passe et studie, træne, tjene penge og besøge tante Olga om søndagen?

Hvor man som ældre dårligt kan klare sig igennem arbejdsdagen og have overskud til
eftermiddagstræning, men alligevel gør det, for så at have svært ved at falde i søvn. Det er sjældent det, som man forbinder med livskvalitet.

Et ringe restitutionsniveau giver sjældent overskud til den livsstilsændring, som man ønsker, hvis man er kommet i dårlig form og blevet rund over maven.

 

Kropsbehandling i praksis

Når du er i træningsforløb, så vil du i samarbejde med din træner aftale, om du har brug for en smule kropsbehandling.

Har du det, så er der forskellige muligheder. Det kan enten foregå på gulvet i træningslokalet, hvor du får ”rettet” skulderen ud eller afspændt nakken. Det kan hjælpe dig igennem en restitution, hvis du f.eks. har en lille skade, som helst ikke skal belastes yderligere eller hvis du har tendens til hovedpine. Man kan kalde det en lokal restitution.

Du og din træner kan også booke en hel session, hvor du kommer på en briks, og kroppen bliver arbejdet med fra top til tå. Denne form for kropsbehandling er for den gennerelle restitution.

Al kropsbehandling forgår med tøj på.

Få en GRATIS prøvetime

Du får en GRATIS introduktion til personlig træning, træningsmetoder, vægttab, kost og livsstil, hvis du efterfølgende køber 10 eller 20 timer. Skriv til os her og få din prøvetime med det samme!

NB! Nu kan du også træne med din ven eller kæreste for 50% ekstra.

  *Vi lover dig, at vi behandler dine oplysninger fortroligt, og at vi aldrig videregiver dem til tredjeparter.

  Direktør Stefan Sommer, 49 år

  “Helt sikkert den bedste investering i mit liv…”

  Aktieanalytiker Casper Blom

  “Tabte 10 kilo på 40 dage…”

  Rie Helmer, studievært & journalist DR

  “Nogle af de bedste penge, jeg har givet ud!”