Personlig kost og træningsforløb

Kost og træningsforløb går hånd i hånd, i hånd, hvis vægttab er dit mål for et forløb med en personlig træner og kostvejleder. De fleste mennesker har en ide om hvad der er sundt og slankende, men det kan være svært at finde rundt i de mange slanke- og kostråd.

Som personlig kostvejleder, kan jeg vejlede dig omkring, hvad der virker lige præcis for dig, og hvordan dit slankeprojekt bliver langtidsholdbart. I princippet handler det om, at indtage færre kalorier end du forbrænder. Men en lavkaloriediæt viser sig ofte at stresse dig og dit system bl.a. ved at du føler sult, og ikke får den tilstrækkelige næring. Derfor giver jeg som personlig træner og kostvejleder støtte og hjælper dig med at skabe en sammenhæng, som fungerer for dig.

Sæt stofskiftet i vejret med træning
Hvis du gennem tiden har skiftevis været på slankekur og givet los, så kan du have ødelagt dit basalstofskifte. Det betyder, at du kun kan indtage meget få kalorier dagligt, førend du overstiger, hvad du rent faktisk forbrænder.

Du kan sætte stofskiftet markant i vejret ved hjælp af konditions- og styrketræning samt en afstemt kost.

Spis mad du kan lide
Som personlig træner, tager jeg udgangspunkt i en kostplan, der er tilpasset dig og det du kan lide at spise, og som giver dig den energi du har brug for, i dit forløb. Det er vigtigt ifm. kostvejledning at vi forholder os til din hverdag og hvad du kan lide at spise. Jeg hjælper dig med at regulere din kost, så du begynder at indtage de fornuftige madvarer, som mætter og nærer dig i stedet for at udsulte dig.

En samlet løsning med en kostvejleder og personlig træner
Der er mange der tilbyder enten personlig træning, eller kostvejledning. Det kan være en stor fordel for dig at blive støttet af mig, som både er kostvejleder og personlig træner. Der er sammenhæng i alt og der er ingen standardprogrammer, men et kærligt udgangspunkt lige præcis i dig og dine behov.

Prøv personlig træning og kostvejledning
GRATIS i København

Du får en GRATIS introduktion til personlig træning og kostvejledning, træningsmetoder, vægttab, kost og livsstil, hvis du efterfølgende køber 10 eller 20 timer. Skriv til os her og få din prøvetime med det samme! Vi ligger på Vesterbro i København og det er nemt at komme hertil fra de fleste omkringliggende steder, som Frederiksberg, Østerbro, Valby & Vanløse.

NB! Nu kan du også træne med din ven eller kæreste for 50% ekstra.

  *Vi lover dig, at vi behandler dine oplysninger fortroligt, og at vi aldrig videregiver dem til tredjeparter.

  Direktør Stefan Sommer, 49 år

  “Helt sikkert den bedste investering i mit liv…”

  Aktieanalytiker Casper Blom

  “Tabte 10 kilo på 40 dage…”

  Rie Helmer, studievært & journalist DR

  “Nogle af de bedste penge, jeg har givet ud!”