Om os Personlig træner Britt Schou og Peter H. Madsen

personlig-traener-peter-h-madsen

Personlig træner Peter H. Madsen

Certificeret personlig træner & instruktør

30 26 30 78  Skriv til mig her!

Peter er 53 år og har i over 35 år beskæftiget sig med professionel træning. Han har en bred teoretisk og faglig baggrund på højt niveau. Peter har desuden mange års praktisk erfaring med en lang række sportsgrene - heraf flere på eliteniveau. 

Se videoen om træningen med Peter og hør hvad kunden synes om det! 

 

"Det er helt sikkert den bedste investering i mit liv"

Direktør Stefan Sommer, 49 år

Jeg har reduceret min vægt med over 20 kg, jeg har gennemført et ½ maraton sammen med Peter. Jeg kan til fulde anbefale Peter, hvis du ønsker at ændre din livsstil og få et bedre liv – det har helt sikkert været den bedste investering i mit liv.


Teoretisk baggrund

Med Peter som din personlige træner, er du i erfarne hænder. Peter ved, om nogen, hvad der skal til for at nå sine træningsmål. Gennem en livslang aktiv sportskarriere spændende fra skateboard til professionel boksning, har Peter prøvet det meste på egen krop. Peters træning er højt begavet og er nøje afstemt efter træningsmål, livsstituation og erfaring. Du er derfor sikret dig en alsidig skadesfri træning.

 • Idræt Kbh. Universitet
 • Fysioterapi
 • Zoneterapeut
 • Personlig træner
 • Kost- og ernæringsvejleder
 • Certificeret læge- og fysioterapeuteksamineret fitnessinstruktør
 • Certificeret læge- og fysioterapeuteksamineret fysiurgisk massør

Peter skriver artikler og indlæg, holder foredrag og underviser i teori omkring idræt og træning.


Praktisk erfaring

 • Over 1200 klient timer om året.  
 • Boksning - 15 professionelle kampe, bla. vm titelkamp 1999, 70 amatør kampe, dansk mester 1988 og bronze ved nordiske mesterskaber samme år
 • Kickboxing - 12 kampe, Bronzevinder ved VM i Budapest 1993

Peter har trænet løbe- og vægttræning i en lang årrække sideløbende med sin sportskarriere. Har desuden løbet marathon, spillet håndbold, fodbold, tennis og dyrket karate og jiu jitsu.

Erfaring som træner

 • Personlig træner
 • Kursusleder
 • Fysisk træner for elitesportsudøvere
 • Virksomhedsløsninger
 • Boksetræner
 • Træner i thai- og kickboxing

Peter har over 25 års erfaring som træner og konsulent. Opgaverne går fra træning af motionister til elitesportsfolk. Rådgivning til virksomheder og private omkring træningsforløb, udstyr etc.


Se vores anbefalinger

Her kan du, hvad nogle af vores glade siger om os, og hvorfor de anbefaler os som din personlige træner.

 

"Det er helt sikkert den bedste investering i mit liv..."

Direktør Stefan Sommer, 49 år

Islands Brygge den 7. august 2014

Igennem en årrække havde jeg haft alt for travlt på jobbet og ikke spist fornuftigt og ikke haft nogen form for fysisk aktivitet. For et år siden nærmede mit BMI sig 40 og jeg vidste at jeg måtte gøre noget drastisk, hvis jeg ikke skulle ende med at få en lang række livsstilsygdomme og blive et dårligt liv.

Jeg kontaktede Peter og fik en aftale om en prøvetime, hvor vi startede med at gå en tur i Søndermarken og fik snakket lidt om mine målsætninger. Så joggede vi lige så langt som jeg kunne. Det blev til 600 meter og jeg var fuldstændig udmattet.

Peter sammensatte et træningsforløb, hvor vi skulle mødes tre gange om ugen til udendørs træning. Netop det at al vores træning er foregået udendørs har været en glæde for mig. Vi har trænet i al slags vejr i gennem et helt kalenderår og derfor er der aldrig nogen undskyldning for ikke at træne, uanset om det er mørkt, koldt eller glat. Peter sørgede også for at træningen skred frem i et tempo, som sikrede at jeg ikke fik nogen alvorlige skader. Samtidig fik jeg gode råd om min kost. Vi aftalte at jeg ikke skulle have en stram kostplan, fordi jeg rejser ofte og dermed er afhængig af at kunne spise om bord på fly, på restauranter og i kantiner. Men som Peter så fornuftigt har pointeret, så kan man jo ofte vælge det sunde alternativ og man kan jo også reducere portionsstørrelsen.

Der er nu gået et år og jeg har reduceret min vægt med over 20 kg, jeg har gennemført et ½ maraton sammen med Peter og jeg kan med sikkerhed sige at jeg har fået en ny livsstil. En livsstil hvor regelmæssig træning er en del af min dagligdag og hvor det at spise mindre og vælge det sunde alternativ kommer helt naturligt. Mit vægttab fortsætter og jeg mangler kun 13 kg for at være i mål og jeg kan simpelthen ikke undvære mine 3-4 gange ugentlig træning.

På baggrund af ovenstående kan jeg til fulde anbefale Peter, hvis du ønsker at ændre din livsstil og få et bedre liv – det har helt sikkert været den bedste investering i mit liv.


 

"Nogle af de bedste penge, jeg har givet ud"

Studievært & journalist  DR Sporløs, Rie Helmer

Jeg har et ødelagt knæ efter en skiferie for 25 år siden. Jeg har aldrig kunnet genoptræne knæet ordentligt uden at få skader og samtidig bliver det helt umuligt uden træning. Med andre ord kan jeg ikke dyrke motion uden hjælp fra en personlig træner, der gennemskuer hvad jeg kan, hvornår jeg skal presses og hvornår jeg skal holdes tilbage.

Pengene til Britt Schou er nogle af de bedste, jeg har givet ud. I dag kan jeg gå normalt, træne tre gange om ugen, - også på egen hånd, - og har fået lidt styrke i de muskler, jeg ellers ikke har set meget til de seneste 25 år.


 

"De bedste penge jeg nogensinde har brugt!"

Rikke Møller 37 år, Modetøjs-forhandler

Kbh. den 1 oktober, 2015

Jeg vil gerne fremhæve min meget dygtige personlige træner Britt Schou.

Jeg startede hos Britt i starten af august for at få mere energi og komme i form. Men jeg får meget mere ud af det!!! Britt er super dygtig til at gennemskue en og er godt igang med at gøre mig stærk så jeg ikke skal gå til akupunktør hver mdr. For at undgå migræneanfald....

Det som i starten virkede lidt mange penge at bruge på MIG selv har været de bedste penge jeg nogensinde har brugt!!! Så lad være med at tænke på pengene....gør det bare :-)!!!


 

"Faglighed, professionel tilgang og engagement"

Nina

Kbh. den 28 januar, 2015

Jeg startede hos Britt, fordi mit forhold til min krop efter længere tids sygdom havde ændret sig drastisk. Trods flere forsøg hos fysioterapeuter kunne jeg ikke komme i gang med at få trænet.

Min træning med Britt har rykket mig helt vildt i forhold til hvad jeg kan med min krop og jeg har fået mod på at træne igen. Britt har hjulpet mig til at lære min krop at kende på ny og det har gjort at jeg nu kan langt mere end jeg troede var muligt, da jeg startede - både i forhold til træning og i forhold til hverdagen.

Jeg har følt mig i gode hænder gennem hele forløbet og været imponeret over Britt's faglighed og professionelle tilgang, men også over hendes engagement i sit fag - og så har jeg nydt - og nyder stadig - Britt's selskab!


 

"Udfordrende træning og masser af gode tips – tabte 10 kilo på 40 dage"

Aktieanalytiker, Casper Blom 33 år

Kbh. den 28 november, 2012

Efter en længere periode med skader havde vægten sneget sig for langt op, og jeg havde behov for en frisk start. Det leverede Peter med den rette kombination af udfordrende træning og masser af gode tips. Resultatet var på alle måder tilfredsstillende – 10 kilo på 40 dage.


 

"Sjov og effektiv træning"

Billedkunstner, Sarah Hvass

Kbh. den 28 januar, 2015

Jeg gik hos Britt i et træningsforløb efter min anden fødsel. Motivationen var at komme i form igen og få mere energi. Jeg havde bare fundet hende på nettet og syntes hun så sympatisk ud.

Hun levede fuldt op til min forventning. Jeg nød hver eneste time sammen med Britt. Hun er motiverende, inspirerede og rigtig godt selskab. Siden mit forløb hos hende har jeg vedligeholdt træningen. Hvor jeg løber 10 km jævnligt og kan presse mig selv på en helt anden måde end jeg kunne før.

Jeg kan varmt anbefale hende, hun er professionel og rigtig god til at gøre en træningstime både sjov og pinagtig effektiv på samme tid.


 

"Er i bedre form end før min graviditet og har tabt alle de ekstra kilo"

Senior Recruitment Consultant, Katrine Houmøller

Kbh. den 28 januar, 2015

Det taler bestemt for Britts gde arbejde som personlig træner , at jeg bare 5 måneder efter at have født min dejlige lille datter er i bedre form end før min graviditet, har tabt alle de ekstra kilo og mere til og er fuld af energi på trods af sparsom søvn om natten gennem længere tid.

Træning med Britt er altid sjovt, varieret, professionelt, hårdt og tilpasset til mig og mine evner/ønsker.

Britt er god til at presse mig og derfor kan jeg nå meget længere med hende end jeg nogensinde ville kunne alene.


 

"Professionel tilgang til styrke og mobilitetstræning"

Tandlæge Lasse Munck Petersen

Havde min første træningssession hos Britt Shcou forleden. En særdeles god oplevelse.

Professionel tilgang til styrke og mobilitetstræning. Meget inspirerende vejledning, der giver mig som klient, lyst til at arbejde der hjemme også.

Se at få booket en tid - du bliver glad mentalt og fysisk.

Har du fået mod på at prøve en personlig træner, så kan du i øjeblikket få en GRATIS introtime, hvis du efterfølgende køber 10 eller 20 timers træning.

 Få en GRATIS introtime ved køb af et forløb på 10 eller 20 timer!


Hvor og hvornår kan jeg træne?

Træningen foregår enten udendørs (f.eks i Søndermarken el. Frederiksberg Have), i træningscenter eller på din arbejdsplads. Du kan også få helt privat træning hjemme hos dig selv.

Vi lægger din træning, så det passer bedst muligt ind i din hverdag og rytme. Du kan træne alle dage i dag- og aftentimerne.

Vær endvidere opmærksom på, at der er et mindre gebyr for træning i center og for kørsel udenfor centrum af København.

Her kan du træne

personlig-traener-koebenhavn-omegn

Du kan træne i det meste af København og omegn. Bor du ikke lige i nogle af områderne, så kontakt os bare alligevel, så finder vi ud af det.

 • Albertslund
 • Amager
 • Bagsværd
 • Ballerup
 • Brøndby
 • Brønshøj
 • Charlottenlund
 • Christianshavn
 • Dragør
 • Dyssegård
 • Frederiksberg
 • Gentofte
 • Glostrup
 • Hedehusene
 • Hellerup
 • Herlev
 • Hvidovre
 • Ishøj
 • Kastrup
 • Klampenborg
 • Lyngby
 • Måløv
 • Nørrebro
 • Nordvest
 • Østerbro
 • Rødovre
 • Søborg
 • Sydhavnen
 • Taastrup
 • Valby
 • Vallensbæk
 • Vanløse
 • Vesterbro
 • Virum

Ved træning udenfor centrum af København og brokvarterene lægges der minimum 250 kr. på i kørsel pr. gang. 

Vi samarbejder med fitnesscentrene:

Vær endvidere opmærksom på, at der er et mindre gebyr for træning i center. Bor du ikke i nærheden af centrene, kan vi træne hjemme hos dig eller udendørs.

 Få en GRATIS introtime ved køb af et forløb på 10 eller 20 timer!


Personlig træner Britt Schou

Personlig træner Britt Schou

Psykomotorisk terapeut og personlig træner

21 97 87 83  Skriv til mig her!

Britt er 48 år og har ligesom Peter en solid teoretisk baggrund og over 20 års praktisk erfaring med formidling af træning. Britt er psykomotorisk terapeut og har specialiseret sig i funktionel træning, som hun også formidler til andre professionelle trænere.

Se videoen om træningen med Britt og hør hvad kunden synes om det!  

 

"Nogle af de bedste penge, jeg har givet ud"

Studievært & journalist  DR Sporløs, Rie Helmer

Pengene til Britt Schou er nogle af de bedste, jeg har givet ud. I dag kan jeg gå normalt, træne tre gange om ugen, - også på egen hånd, - og har fået lidt styrke i de muskler, jeg ellers ikke har set meget til de seneste 25 år.


Teoretisk baggrund

 • Professions bachelor, psykomotorisk terapeut - tidl. afspændingspædagog
 • Kost- og vægttabsvejleder
 • Kurser og efteruddannelser bl.a.: fødsel- og efterfødselsinstruktør, løsningsfokuseret korttidsterapi, stress- og angsthåndtering samt rygestopinstruktør
 • Personlig træner

Arbejdsmæssig baggrund

 • Psykomotorisk terapeut - afspændingspædagog
 • Personlig træner. 
 • Timelærer på UCC Psykomotorisk Terapeut Uddannelsen
 • Kursusleder for andre trænere i funktionel træning bl.a. bækkenbundstræning og styrketræning.
 • Familiekonsulent i forhold til mor/barn-kontakt
 • Coach og vejleder i forhold til ændring af livsmønstre
 • Fastholdelsesarbejde
 • Gruppeleder
 • Har stor erfaring med undervisning og vejledning af personer med forskellige fysiske og psykiske problematikker bl.a. stress- og depressionsramte samt genoptræning og smertepatienter
 • Skriver desuden artikler og er blogger

Privat har jeg født to børn. Den ene fødsel var på hospital, den anden hjemme. Har været fødselshjælper til flere hjemmefødsler. Været 20-25 kg overvægtig efter hver fødsel.


Træning efter fødsel

Britt har særlige interesse for at få tilpasset træningen i forhold til de rammer, som hverdagen tilbyder med de muligheder og udfordringer, som du nu må have.
Britt har specialiseret sig i træning efter fødsel og tilbyder sin træning i rolige og trygge omgivelser.

Se mere om personlig træning efter fødsel


Psykomotorisk træning

Med Britt som privat og personlig træner får du en høj faglig kvalitet og tryghed i forhold til de problematikker, som du ønsker at få gjort noget ved.

Der er ingen rammer for, hvordan tilgangen til dit mål skal være, og der tages udgangspunkt i dig og dine behov, så du ikke skal tilpasse dig noget koncept eller en andens målsætning.

Ved søvnløshed, stress og overvægt arbejder Britt med en holistisk tilgang , således at det ikke kun er symptombehandling men også med en årsagsafklarende tilgang. Mangel på søvn og for meget stress kan være den direkte forklaring på, du ikke kan slippe af med de overflødige kilo.

Britt har stor respekt for individet og ved at hver enkelt af os rummer ressourcer nok til at komme over på den anden side, om det så er en livsstilsændring, et vægttab, en fødsel eller blot at komme i bedre form.

Se mere om psykomotorisk træning


Se vores anbefalinger

Her kan du, hvad nogle af vores glade siger om os, og hvorfor de anbefaler os som din personlige træner.

 

"Det er helt sikkert den bedste investering i mit liv..."

Direktør Stefan Sommer, 49 år

Islands Brygge den 7. august 2014

Igennem en årrække havde jeg haft alt for travlt på jobbet og ikke spist fornuftigt og ikke haft nogen form for fysisk aktivitet. For et år siden nærmede mit BMI sig 40 og jeg vidste at jeg måtte gøre noget drastisk, hvis jeg ikke skulle ende med at få en lang række livsstilsygdomme og blive et dårligt liv.

Jeg kontaktede Peter og fik en aftale om en prøvetime, hvor vi startede med at gå en tur i Søndermarken og fik snakket lidt om mine målsætninger. Så joggede vi lige så langt som jeg kunne. Det blev til 600 meter og jeg var fuldstændig udmattet.

Peter sammensatte et træningsforløb, hvor vi skulle mødes tre gange om ugen til udendørs træning. Netop det at al vores træning er foregået udendørs har været en glæde for mig. Vi har trænet i al slags vejr i gennem et helt kalenderår og derfor er der aldrig nogen undskyldning for ikke at træne, uanset om det er mørkt, koldt eller glat. Peter sørgede også for at træningen skred frem i et tempo, som sikrede at jeg ikke fik nogen alvorlige skader. Samtidig fik jeg gode råd om min kost. Vi aftalte at jeg ikke skulle have en stram kostplan, fordi jeg rejser ofte og dermed er afhængig af at kunne spise om bord på fly, på restauranter og i kantiner. Men som Peter så fornuftigt har pointeret, så kan man jo ofte vælge det sunde alternativ og man kan jo også reducere portionsstørrelsen.

Der er nu gået et år og jeg har reduceret min vægt med over 20 kg, jeg har gennemført et ½ maraton sammen med Peter og jeg kan med sikkerhed sige at jeg har fået en ny livsstil. En livsstil hvor regelmæssig træning er en del af min dagligdag og hvor det at spise mindre og vælge det sunde alternativ kommer helt naturligt. Mit vægttab fortsætter og jeg mangler kun 13 kg for at være i mål og jeg kan simpelthen ikke undvære mine 3-4 gange ugentlig træning.

På baggrund af ovenstående kan jeg til fulde anbefale Peter, hvis du ønsker at ændre din livsstil og få et bedre liv – det har helt sikkert været den bedste investering i mit liv.


 

"Nogle af de bedste penge, jeg har givet ud"

Studievært & journalist  DR Sporløs, Rie Helmer

Jeg har et ødelagt knæ efter en skiferie for 25 år siden. Jeg har aldrig kunnet genoptræne knæet ordentligt uden at få skader og samtidig bliver det helt umuligt uden træning. Med andre ord kan jeg ikke dyrke motion uden hjælp fra en personlig træner, der gennemskuer hvad jeg kan, hvornår jeg skal presses og hvornår jeg skal holdes tilbage.

Pengene til Britt Schou er nogle af de bedste, jeg har givet ud. I dag kan jeg gå normalt, træne tre gange om ugen, - også på egen hånd, - og har fået lidt styrke i de muskler, jeg ellers ikke har set meget til de seneste 25 år.


 

"De bedste penge jeg nogensinde har brugt!"

Rikke Møller 37 år, Modetøjs-forhandler

Kbh. den 1 oktober, 2015

Jeg vil gerne fremhæve min meget dygtige personlige træner Britt Schou.

Jeg startede hos Britt i starten af august for at få mere energi og komme i form. Men jeg får meget mere ud af det!!! Britt er super dygtig til at gennemskue en og er godt igang med at gøre mig stærk så jeg ikke skal gå til akupunktør hver mdr. For at undgå migræneanfald....

Det som i starten virkede lidt mange penge at bruge på MIG selv har været de bedste penge jeg nogensinde har brugt!!! Så lad være med at tænke på pengene....gør det bare :-)!!!


 

"Faglighed, professionel tilgang og engagement"

Nina

Kbh. den 28 januar, 2015

Jeg startede hos Britt, fordi mit forhold til min krop efter længere tids sygdom havde ændret sig drastisk. Trods flere forsøg hos fysioterapeuter kunne jeg ikke komme i gang med at få trænet.

Min træning med Britt har rykket mig helt vildt i forhold til hvad jeg kan med min krop og jeg har fået mod på at træne igen. Britt har hjulpet mig til at lære min krop at kende på ny og det har gjort at jeg nu kan langt mere end jeg troede var muligt, da jeg startede - både i forhold til træning og i forhold til hverdagen.

Jeg har følt mig i gode hænder gennem hele forløbet og været imponeret over Britt's faglighed og professionelle tilgang, men også over hendes engagement i sit fag - og så har jeg nydt - og nyder stadig - Britt's selskab!


 

"Udfordrende træning og masser af gode tips – tabte 10 kilo på 40 dage"

Aktieanalytiker, Casper Blom 33 år

Kbh. den 28 november, 2012

Efter en længere periode med skader havde vægten sneget sig for langt op, og jeg havde behov for en frisk start. Det leverede Peter med den rette kombination af udfordrende træning og masser af gode tips. Resultatet var på alle måder tilfredsstillende – 10 kilo på 40 dage.


 

"Sjov og effektiv træning"

Billedkunstner, Sarah Hvass

Kbh. den 28 januar, 2015

Jeg gik hos Britt i et træningsforløb efter min anden fødsel. Motivationen var at komme i form igen og få mere energi. Jeg havde bare fundet hende på nettet og syntes hun så sympatisk ud.

Hun levede fuldt op til min forventning. Jeg nød hver eneste time sammen med Britt. Hun er motiverende, inspirerede og rigtig godt selskab. Siden mit forløb hos hende har jeg vedligeholdt træningen. Hvor jeg løber 10 km jævnligt og kan presse mig selv på en helt anden måde end jeg kunne før.

Jeg kan varmt anbefale hende, hun er professionel og rigtig god til at gøre en træningstime både sjov og pinagtig effektiv på samme tid.


 

"Er i bedre form end før min graviditet og har tabt alle de ekstra kilo"

Senior Recruitment Consultant, Katrine Houmøller

Kbh. den 28 januar, 2015

Det taler bestemt for Britts gde arbejde som personlig træner , at jeg bare 5 måneder efter at have født min dejlige lille datter er i bedre form end før min graviditet, har tabt alle de ekstra kilo og mere til og er fuld af energi på trods af sparsom søvn om natten gennem længere tid.

Træning med Britt er altid sjovt, varieret, professionelt, hårdt og tilpasset til mig og mine evner/ønsker.

Britt er god til at presse mig og derfor kan jeg nå meget længere med hende end jeg nogensinde ville kunne alene.


 

"Professionel tilgang til styrke og mobilitetstræning"

Tandlæge Lasse Munck Petersen

Havde min første træningssession hos Britt Shcou forleden. En særdeles god oplevelse.

Professionel tilgang til styrke og mobilitetstræning. Meget inspirerende vejledning, der giver mig som klient, lyst til at arbejde der hjemme også.

Se at få booket en tid - du bliver glad mentalt og fysisk.

Har du fået mod på at prøve en personlig træner, så kan du i øjeblikket få en GRATIS introtime, hvis du efterfølgende køber 10 eller 20 timers træning.

 Få en GRATIS introtime ved køb af et forløb på 10 eller 20 timer!


Hvor og hvornår kan jeg træne?

Træningen foregår enten udendørs (f.eks i Søndermarken el. Frederiksberg Have), i træningscenter eller på din arbejdsplads. Du kan også få helt privat træning hjemme hos dig selv.

Vi lægger din træning, så det passer bedst muligt ind i din hverdag og rytme. Du kan træne alle dage i dag- og aftentimerne.

Vær endvidere opmærksom på, at der er et mindre gebyr for træning i center og for kørsel udenfor centrum af København.

Her kan du træne

personlig-traener-koebenhavn-omegn

Du kan træne i det meste af København og omegn. Bor du ikke lige i nogle af områderne, så kontakt os bare alligevel, så finder vi ud af det.

 • Albertslund
 • Amager
 • Bagsværd
 • Ballerup
 • Brøndby
 • Brønshøj
 • Charlottenlund
 • Christianshavn
 • Dragør
 • Dyssegård
 • Frederiksberg
 • Gentofte
 • Glostrup
 • Hedehusene
 • Hellerup
 • Herlev
 • Hvidovre
 • Ishøj
 • Kastrup
 • Klampenborg
 • Lyngby
 • Måløv
 • Nørrebro
 • Nordvest
 • Østerbro
 • Rødovre
 • Søborg
 • Sydhavnen
 • Taastrup
 • Valby
 • Vallensbæk
 • Vanløse
 • Vesterbro
 • Virum

Ved træning udenfor centrum af København og brokvarterene lægges der minimum 250 kr. på i kørsel pr. gang. 

Vi samarbejder med fitnesscentrene:

Vær endvidere opmærksom på, at der er et mindre gebyr for træning i center. Bor du ikke i nærheden af centrene, kan vi træne hjemme hos dig eller udendørs.

 Få en GRATIS introtime ved køb af et forløb på 10 eller 20 timer!


Få en GRATIS prøvetime

Du får en GRATIS introduktion til personlig træning, træningsmetoder, vægttab, kost og livsstil, hvis du efterfølgende køber 10 eller 20 timer.  Skriv til os her og få din prøvetime med det samme!

NB! Nu kan du også træne med din ven eller kæreste for 50% ekstra.


Mest besøgte sider


 1. Priser

  Se vores priser og træningsforløb

 2. Træningsformer

  Se hvilke træningsformer der passr dig

 3. Om os

  Se vores kvalifikationer og erfaring