Personlig træner og kostvejleder

Få et varigt vægttab og en sund livsstil gennem rigtig kost og træning

Personlig træning og kostvejledning går hånd i hånd, hvis vægttab er dit mål for et forløb med en personlig træner. De fleste mennesker har en ide om hvad der er sundt og slankende, men det kan være svært at finde rundt i de mange slanke- og kostråd.

Vi kan vejlede dig omkring, hvad der virker og hvordan dit slankeprojekt bliver langtidsholdbart. I princippet handler det om, at indtage færre kalorier end du forbrænder. Men en lavkaloriediæt viser sig ofte at stresse systemet bl.a. ved at du føler sult og ikke får den tilstrækkelige næring.

Sæt stofskiftet i vejret med træning

Hvis du gennem tiden har skiftevis været på slankekur og givet los, så kan du have ødelagt dit basalstofskifte. Det betyder, at du kun kan indtage meget få kalorier dagligt, førend du overstiger, hvad du rent faktisk forbrænder.

Du kan sætte stofskiftet markant i vejret ved hjælp af konditions- og styrketræning samt en afstemt kost.

Spis mad du kan lide

I vores kostvejledning tager vi udgang i din hverdag og hvad du kan lide at spise. Vi hjælper dig med at regulere din kost, så du begynder at indtage de fornuftige madvarer, som mætter og nærer dig i stedet for at udsulte dig.

Få en GRATIS prøvetime

Du får en GRATIS introduktion til personlig træning, træningsmetoder, vægttab, kost og livsstil, hvis du efterfølgende køber 10 eller 20 timer. Skriv til os her og få din prøvetime med det samme!

NB! Nu kan du også træne med din ven eller kæreste for 50% ekstra.

  *Vi lover dig, at vi behandler dine oplysninger fortroligt, og at vi aldrig videregiver dem til tredjeparter.

  Direktør Stefan Sommer, 49 år

  “Helt sikkert den bedste investering i mit liv…”

  Aktieanalytiker Casper Blom

  “Tabte 10 kilo på 40 dage…”

  Rie Helmer, studievært & journalist DR

  “Nogle af de bedste penge, jeg har givet ud!”