Træningsformer

6 super måder at komme i form på…

Træningsformer

Find den træningsform der passer til dig – læs mere her:

Slanketræning

Vi tror på viden og undervisning om kost, motion og psyke kan virke befordrende på den overvægtige til at tage fat…

Se mere om Slanketræning her.

Udendørstræning – kondition og styrke

Vi laver rigtigt meget udendørstræning, hvor vi kombinerer styrke- og kredsløbstræning. Træningen består af hård intervaltræning: HIIT (High Intensive Interval Training).

Træningsformen har eksisteret i årtier, men er meget oppe i tiden. Det er med god grund. Træningen behøver ikke at tage særlig lang tid og er utroligt effektiv. Fantastisk styrke- og kredsløbstræning med maksimal forbrænding og efterforbrænding.

Udover at du kommer i god form, er det endnu et fantastisk redskab til et effektivt vægttab. Du forbrænder stadigvæk kalorier, når du sidder hjemme i sofaen…

Se mere om udendørstræning – kondition og styrke

HIIT – High Intensive Interval Training

Højintensiv træning kombineret med et godt kostprogram skal nok sætte gang i et vægttab. Med den rette indstilling og flid i træningen garanterer vi synlige resultater på kort tid…

Se mere om HIIT – High Intensive Interval Training

Psykomotorisk træning

Det som adskiller sig ved at have en psykomotorisk terapeut som træner er at jeg inddrager hele personen i træningsforløbet ikke kun din fysiske tilstand.

Træningen tager altså afsæt i hele dig: din personlighed, dine livsforhold, tidligere erfaringer med træningsmålet og ikke mindst dine tanker omkring fysisk forandring.

Se mere om Psykomotorisk træning og læs mere om Britt Schou her

Træning for gravide og træning efter fødsel

Der er flere faktorer, som taler for at forsætte med eller påbegynde træning efter du er blevet gravid. Motion giver dig fysisk og psykisk overskud til at komme igennem en graviditet…

Se mere om Træning for gravide og træning efter fødsel

Familietræning

Familietræning er en enestående mulighed for at være sammen som familie og får rørt sig samtidig. Formålet er at DU får rørt dig, samtidig med du er sammen med dit barn…

Se mere om familietræning

Styrketræning

Det er god grund til, at styrketræning er blevet så populært. Styrketræning øger forbrændingen, samt toner og opstrammer din krop. En større muskelmasse hjælper din forbrænding, både når du træner og hviler dig. Eksplosiv styrketræning er fx er meget effektivt, hvis du gerne vil opnå et vægttab.

Læs mere om styrketræning her

Prøv det gratis og find din yndlingstræningsform

Du får en GRATIS introduktion til personlig træning, træningsmetoder, vægttab, kost og livsstil, hvis du efterfølgende fortsætter hos os. Skriv til os her og få din prøvetime med det samme!

NB! Nu kan du også træne med din ven eller kæreste for 50% ekstra.

Få en GRATIS prøvetime

Du får en GRATIS introduktion til personlig træning, træningsmetoder, vægttab, kost og livsstil, hvis du efterfølgende køber 10 eller 20 timer. Skriv til os her og få din prøvetime med det samme!

NB! Nu kan du også træne med din ven eller kæreste for 50% ekstra.

  *Vi lover dig, at vi behandler dine oplysninger fortroligt, og at vi aldrig videregiver dem til tredjeparter.

  Direktør Stefan Sommer, 49 år

  “Helt sikkert den bedste investering i mit liv…”

  Aktieanalytiker Casper Blom

  “Tabte 10 kilo på 40 dage…”

  Rie Helmer, studievært & journalist DR

  “Nogle af de bedste penge, jeg har givet ud!”