Om os

Personlig træner Britt Schou og Peter H. Madsen

Personlig træner Peter H. Madsen

Certificeret personlig træner & instruktør

Peter er 53 år og har i over 35 år beskæftiget sig med professionel træning. Han har en bred teoretisk og faglig baggrund på højt niveau. Peter har desuden mange års praktisk erfaring med en lang række sportsgrene – heraf flere på eliteniveau.

“Det er helt sikkert den bedste investering i mit liv”

Direktør Stefan Sommer, 49 år

Jeg har reduceret min vægt med over 20 kg, jeg har gennemført et ½ maraton sammen med Peter. Jeg kan til fulde anbefale Peter, hvis du ønsker at ændre din livsstil og få et bedre liv – det har helt sikkert været den bedste investering i mit liv.

Med Peter som din personlige træner, er du i erfarne hænder. Han ved, om nogen, hvad der skal til for at nå sine træningsmål. Gennem en livslang aktiv sportskarriere spændende fra skateboard til professionel boksning, har Peter prøvet det meste på egen krop. Hans træning er højt begavet og er nøje afstemt efter træningsmål, livsstituation og erfaring. Du er derfor sikret en alsidig skadesfri træning.

 • Idræt på Kbh. Universitet
 • Læst fysioterapi
 • Certificeret Personlig træner, Kost- og ernæringsvejleder & fitnessinstruktør
 • Certificeret fysiurgisk massør
 • Skriver artikler omkring træning og livsstil

Peter skriver artikler og indlæg, holder foredrag og underviser i teori omkring idræt og træning.

 • Over 1000 personlige træningssessioner om året.
 • Boksning – 15 professionelle kampe, bla. VM titelkamp1999, 70 amatørkampe, Dansk Mester 1988 og bronze ved Nordiske Mesterskaber samme år
 • Kickboxing– 12 kampe, Bronzevinder ved VM i Budapest 1993
 • Peter har styrke- og løbetrænet i en lang årrække sideløbende med sin sportskarriere. Har bla. løbet maratonog halvmaraton.

Peter har trænet løbe- og vægttræning i en lang årrække sideløbende med sin sportskarriere. Har desuden løbet marathon, spillet håndbold, fodbold, tennis og dyrket karate og jiu jitsu.

Erfaring som træner

 • Personlig træner
 • Kursusleder
 • Fysisk træner for elitesportsudøvere
 • Virksomhedsløsninger
 • Boksetræner

Peter har over 25 års erfaring som træner og konsulent. Opgaverne går fra træning af motionister til elitesportsfolk. Rådgivning til virksomheder og private omkring træningsforløb, udstyr etc.

Her kan du, hvad nogle af vores glade siger om os, og hvorfor de anbefaler os som din personlige træner.

“Det er helt sikkert den bedste investering i mit liv…”

Direktør Stefan Sommer, 49 år

Islands Brygge den 7. august 2014

Igennem en årrække havde jeg haft alt for travlt på jobbet og ikke spist fornuftigt og ikke haft nogen form for fysisk aktivitet. For et år siden nærmede mit BMI sig 40 og jeg vidste at jeg måtte gøre noget drastisk, hvis jeg ikke skulle ende med at få en lang række livsstilsygdomme og blive et dårligt liv.

Jeg kontaktede Peter og fik en aftale om en prøvetime, hvor vi startede med at gå en tur i Søndermarken og fik snakket lidt om mine målsætninger. Så joggede vi lige så langt som jeg kunne. Det blev til 600 meter og jeg var fuldstændig udmattet.

Peter sammensatte et træningsforløb, hvor vi skulle mødes tre gange om ugen til udendørs træning. Netop det at al vores træning er foregået udendørs har været en glæde for mig. Vi har trænet i al slags vejr i gennem et helt kalenderår og derfor er der aldrig nogen undskyldning for ikke at træne, uanset om det er mørkt, koldt eller glat. Peter sørgede også for at træningen skred frem i et tempo, som sikrede at jeg ikke fik nogen alvorlige skader. Samtidig fik jeg gode råd om min kost. Vi aftalte at jeg ikke skulle have en stram kostplan, fordi jeg rejser ofte og dermed er afhængig af at kunne spise om bord på fly, på restauranter og i kantiner. Men som Peter så fornuftigt har pointeret, så kan man jo ofte vælge det sunde alternativ og man kan jo også reducere portionsstørrelsen.

Der er nu gået et år og jeg har reduceret min vægt med over 20 kg, jeg har gennemført et ½ maraton sammen med Peter og jeg kan med sikkerhed sige at jeg har fået en ny livsstil. En livsstil hvor regelmæssig træning er en del af min dagligdag og hvor det at spise mindre og vælge det sunde alternativ kommer helt naturligt. Mit vægttab fortsætter og jeg mangler kun 13 kg for at være i mål og jeg kan simpelthen ikke undvære mine 3-4 gange ugentlig træning.

På baggrund af ovenstående kan jeg til fulde anbefale Peter, hvis du ønsker at ændre din livsstil og få et bedre liv – det har helt sikkert været den bedste investering i mit liv.


“Nogle af de bedste penge, jeg har givet ud”

Studievært & journalist  DR Sporløs, Rie Helmer

Jeg har et ødelagt knæ efter en skiferie for 25 år siden. Jeg har aldrig kunnet genoptræne knæet ordentligt uden at få skader og samtidig bliver det helt umuligt uden træning. Med andre ord kan jeg ikke dyrke motion uden hjælp fra en personlig træner, der gennemskuer hvad jeg kan, hvornår jeg skal presses og hvornår jeg skal holdes tilbage.

Pengene til Britt Schou er nogle af de bedste, jeg har givet ud. I dag kan jeg gå normalt, træne tre gange om ugen, – også på egen hånd, – og har fået lidt styrke i de muskler, jeg ellers ikke har set meget til de seneste 25 år.


“De bedste penge jeg nogensinde har brugt!”

Rikke Møller 37 år, Modetøjs-forhandler

Kbh. den 1 oktober, 2015

Jeg vil gerne fremhæve min meget dygtige personlige træner Britt Schou.

Jeg startede hos Britt i starten af august for at få mere energi og komme i form. Men jeg får meget mere ud af det!!! Britt er super dygtig til at gennemskue en og er godt igang med at gøre mig stærk så jeg ikke skal gå til akupunktør hver mdr. For at undgå migræneanfald….

Det som i starten virkede lidt mange penge at bruge på MIG selv har været de bedste penge jeg nogensinde har brugt!!! Så lad være med at tænke på pengene….gør det bare :-)!!!


“Faglighed, professionel tilgang og engagement”

Nina

Kbh. den 28 januar, 2015

Jeg startede hos Britt, fordi mit forhold til min krop efter længere tids sygdom havde ændret sig drastisk. Trods flere forsøg hos fysioterapeuter kunne jeg ikke komme i gang med at få trænet.

Min træning med Britt har rykket mig helt vildt i forhold til hvad jeg kan med min krop og jeg har fået mod på at træne igen. Britt har hjulpet mig til at lære min krop at kende på ny og det har gjort at jeg nu kan langt mere end jeg troede var muligt, da jeg startede – både i forhold til træning og i forhold til hverdagen.

Jeg har følt mig i gode hænder gennem hele forløbet og været imponeret over Britt’s faglighed og professionelle tilgang, men også over hendes engagement i sit fag – og så har jeg nydt – og nyder stadig – Britt’s selskab!


“Udfordrende træning og masser af gode tips – tabte 10 kilo på 40 dage”

Aktieanalytiker, Casper Blom 33 år

Kbh. den 28 november, 2012

Efter en længere periode med skader havde vægten sneget sig for langt op, og jeg havde behov for en frisk start. Det leverede Peter med den rette kombination af udfordrende træning og masser af gode tips. Resultatet var på alle måder tilfredsstillende – 10 kilo på 40 dage.


“Sjov og effektiv træning”

Billedkunstner, Sarah Hvass

Kbh. den 28 januar, 2015

Jeg gik hos Britt i et træningsforløb efter min anden fødsel. Motivationen var at komme i form igen og få mere energi. Jeg havde bare fundet hende på nettet og syntes hun så sympatisk ud.

Hun levede fuldt op til min forventning. Jeg nød hver eneste time sammen med Britt. Hun er motiverende, inspirerede og rigtig godt selskab. Siden mit forløb hos hende har jeg vedligeholdt træningen. Hvor jeg løber 10 km jævnligt og kan presse mig selv på en helt anden måde end jeg kunne før.

Jeg kan varmt anbefale hende, hun er professionel og rigtig god til at gøre en træningstime både sjov og pinagtig effektiv på samme tid.


“Er i bedre form end før min graviditet og har tabt alle de ekstra kilo”

Senior Recruitment Consultant, Katrine Houmøller

Kbh. den 28 januar, 2015

Det taler bestemt for Britts gde arbejde som personlig træner , at jeg bare 5 måneder efter at have født min dejlige lille datter er i bedre form end før min graviditet, har tabt alle de ekstra kilo og mere til og er fuld af energi på trods af sparsom søvn om natten gennem længere tid.

Træning med Britt er altid sjovt, varieret, professionelt, hårdt og tilpasset til mig og mine evner/ønsker.

Britt er god til at presse mig og derfor kan jeg nå meget længere med hende end jeg nogensinde ville kunne alene.


“Professionel tilgang til styrke og mobilitetstræning”

Tandlæge Lasse Munck Petersen

Havde min første træningssession hos Britt Schou forleden. En særdeles god oplevelse.

Professionel tilgang til styrke og mobilitetstræning. Meget inspirerende vejledning, der giver mig som klient, lyst til at arbejde der hjemme også.

Se at få booket en tid – du bliver glad mentalt og fysisk.

Vi ville gerne træne sammen og få hævet vores fitness niveau!

I en travl hverdag synes vi det var svært at finde tid og motivationen til at komme ud at træne, så vi bestemte os for at samarbejde med en personlig træner. Målet var at træne sammen og få hævet vores fitness niveau. Peter hjalp os med at få en god rytme og finde lysten til at træne videre selv. Træningen var varieret, sjov og udfordrende. Vi trænede sammen i 6 uger og nød hver seance. Vi fik gode tips til øvelser vi selv kan lave og hvordan vi skal bygge vores træning op. Vi vil varmt anbefale Peter som personlig træner.

Christian Frederiksen & Beate Gade 48 år

Jeg hedder Rikke og jeg er 22 år gammel. Jeg ved godt inderside, at træning er vigtigt, og det er det der skal til, for at opfylde min drøm om at blive politibetjent, men mængden af gode undskyldninger har over tid hobet sig op.
Jeg er sådan indbygget, at jeg helst skal have struktur og faste aftaler omkring træning. Derfor synes jeg, at det ville være ideelt for mig, med en personlig træner.
Jeg valgte Peter fordi han gav mig muligheden for, at træne udenfor med egen kropsvægt. Peter var hurtig til at finde mit niveau og tilpasse træningen efter mine mål. Træningen var varieret men altid fyldt med både konditions og styrketræning. Hvert et minut blev svedt væk og følelsen efter en times træning med Peter kan kun beskrives som fantastisk.
Igennem forløbet på ca 4 måneder er jeg blevet rustet til, selv at kunne opbygge et træningsprogram der er udfordrende samt et der passer til mig.
Jeg fortyder intet ved at have valgt en personlig træner og det har kun gjort hele oplevelsen bedre at jeg valgte Peter.

Fariba Shokri, Tandplejer, 31 år

Jeg har været medlem af et fitnesscenter i mange år men kunne ikke rigtigt få det gode resultat af min egen træningsindsats som jeg ønskede. Derfor satte jeg mig for at skaffe hjælp fra en personlig træner og fandt Peter på nettet. Jeg fortalte ham hvad jeg ønskede at opnå, og han tilrettelagde et træningsprogram hvor vi i et par måneder har mødtes to gange om ugen. Det imponerende er at han selv er med til stort set alle øvelser så man har en til at holde sig i nakken og motivere en. Jeg har aldrig løbet mere end et par km uden pause, men efter de par måneder er jeg nu oppe og løbe 10 km uden stop. Min krop er selvfølgelig blevet mere tonet og muskuløs, men det største jeg har opnået af at træne med Peter er at mit sædvanlige psykiske stopklods er forsvundet! Jeg kan presse mig selv meget mere og det er noget der hjælper mig på mange områder i mit liv.
Selve træningen har foregået ude i det fri og det har jeg været meget tilfreds med da et træningscenter bare er mere kedeligt og umotiverende. Peters fleksibilitet har også været værdsat idet der har været nogle gange hvor dagene ikke har passet med resten af kalenderen, men han har altid sørget for at træningstimerne lå to gange om ugen. Peter får min bedste anbefaling og jeg er virkelig glad for at jeg tog kontakt til ham.

Træningen foregår enten udendørs (f.eks i Søndermarken el. Frederiksberg Have), i træningscenter eller på din arbejdsplads. Du kan også få helt privat træning hjemme hos dig selv.

Vi lægger din træning, så det passer bedst muligt ind i din hverdag og rytme. Du kan træne alle dage i dag- og aftentimerne.

Vær endvidere opmærksom på, at der er et mindre gebyr for træning i center og for kørsel udenfor centrum af København.

Her kan du træne

Du kan træne i det meste af København og omegn. Bor du ikke lige i nogle af områderne, så kontakt os bare alligevel, så finder vi ud af det.

 • Albertslund
 • Amager
 • Bagsværd
 • Ballerup
 • Brøndby
 • Brønshøj
 • Charlottenlund
 • Christianshavn
 • Dragør
 • Dyssegård
 • Frederiksberg
 • Gentofte
 • Glostrup
 • Hedehusene
 • Hellerup
 • Herlev
 • Hvidovre
 • Ishøj
 • Kastrup
 • Klampenborg
 • Lyngby
 • Måløv
 • Nørrebro
 • Nordvest
 • Østerbro
 • Rødovre
 • Søborg
 • Sydhavnen
 • Taastrup
 • Valby
 • Vallensbæk
 • Vanløse
 • Vesterbro
 • Virum

Ved træning udenfor centrum af København og brokvarterene lægges der minimum 250 kr. på i kørsel pr. gang. 

Vi samarbejder med fitnesscenteret:

Vær endvidere opmærksom på, at der er et mindre gebyr for træning i center. Bor du ikke i nærheden af centrene, kan vi træne hjemme hos dig eller udendørs.

We also help expats, tourist and short-term visitors to Copenhagen. Please see our UK site for futher information https://xn--personligtrner-bjb.dk/personal-trainer-copenhagen-html/

Personlig træner Britt Schou

Psykomotorisk terapeut og personlig træner

Britt er 48 år og har ligesom Peter en solid teoretisk baggrund og over 20 års praktisk erfaring med formidling af træning. Hun er psykomotorisk terapeut og har specialiseret sig i funktionel træning, som hun også formidler til andre professionelle trænere.

Se videoen om træningen med Britt og hør hvad kunden synes om det!

“Nogle af de bedste penge, jeg har givet ud”

Studievært & journalist  DR Sporløs, Rie Helmer

Pengene til Britt Schou er nogle af de bedste, jeg har givet ud. I dag kan jeg gå normalt, træne tre gange om ugen, – også på egen hånd, – og har fået lidt styrke i de muskler, jeg ellers ikke har set meget til de seneste 25 år.

 • Psykomotorisk terapeut – afspændingspædagog
 • Personlig træner.
 • Timelærer på UCC Psykomotorisk Terapeut Uddannelsen
 • Kursusleder for andre trænere i funktionel træning bl.a. bækkenbundstræning og styrketræning.
 • Familiekonsulent i forhold til mor/barn-kontakt
 • Coach og vejleder i forhold til ændring af livsmønstre
 • Fastholdelsesarbejde
 • Gruppeleder
 • Har stor erfaring med undervisning og vejledning af personer med forskellige fysiske og psykiske problematikker bl.a. stress- og depressionsramte samt genoptræning og smertepatienter
 • Skriver desuden artikler og er blogger

Privat har jeg født to børn. Den ene fødsel var på hospital, den anden hjemme. Har været fødselshjælper til flere hjemmefødsler. Været 20-25 kg overvægtig efter hver fødsel.

 • Professions bachelor, psykomotorisk terapeut – tidl. afspændingspædagog
 • Kost- og vægttabsvejleder
 • Kurser og efteruddannelser bl.a.: fødsel- og efterfødselsinstruktør, løsningsfokuseret korttidsterapi, stress- og angsthåndtering samt rygestopinstruktør
 • Personlig træner

Britt har særlige interesse for at få tilpasset træningen i forhold til de rammer, som hverdagen tilbyder med de muligheder og udfordringer, som du nu må have.
Hun har specialiseret sig i træning efter fødsel og tilbyder sin træning i rolige og trygge omgivelser.


Psykomotorisk træning

Med Britt som privat og personlig træner får du en høj faglig kvalitet og tryghed i forhold til de problematikker, som du ønsker at få gjort noget ved.

Der er ingen rammer for, hvordan tilgangen til dit mål skal være, og der tages udgangspunkt i dig og dine behov, så du ikke skal tilpasse dig noget koncept eller en andens målsætning.

Holistisk tilgang

Ved søvnløshed, stress og overvægt arbejder Britt med en holistisk tilgang , således at det ikke kun er symptombehandling men også med en årsagsafklarende tilgang. Mangel på søvn og for meget stress kan være den direkte forklaring på, du ikke kan slippe af med de overflødige kilo.

Britt har stor respekt for individet og ved at hver enkelt af os rummer ressourcer nok til at komme over på den anden side, om det så er en livsstilsændring, et vægttab, en fødsel eller blot at komme i bedre form.

Træning Beskrivelse Pris
Introtime Fuld træningstime plus introduktion – GRATIS v køb af 10 el. 20 timer 750 kr.
Enkelt træningstime Til dig der bare vil træne en gang i mellem eller trænger til lidt inspiration 850 kr.
10 timer Hvis du ønsker at træne i center er der et tillæg på 500 kr. 7.800 kr.
20 timer Hvis du ønsker at træne i center er der et tillæg på 500 kr. 13.100 kr.

 

Jeg har ikke nogen færdig pakkeløsning, men jeg ved hvad der er fysisk og mentalt sundt. Og fysisk arbejde er sundt og det er det, som jeg vil støtte dig i.

Her kan du, hvad nogle af vores glade siger om os, og hvorfor de anbefaler os som personlige trænere.

“Det er helt sikkert den bedste investering i mit liv…”

Direktør Stefan Sommer, 49 år

Islands Brygge den 7. august 2014

Igennem en årrække havde jeg haft alt for travlt på jobbet og ikke spist fornuftigt og ikke haft nogen form for fysisk aktivitet. For et år siden nærmede mit BMI sig 40 og jeg vidste at jeg måtte gøre noget drastisk, hvis jeg ikke skulle ende med at få en lang række livsstilsygdomme og blive et dårligt liv.

Jeg kontaktede Peter og fik en aftale om en prøvetime, hvor vi startede med at gå en tur i Søndermarken og fik snakket lidt om mine målsætninger. Så joggede vi lige så langt som jeg kunne. Det blev til 600 meter og jeg var fuldstændig udmattet.

Peter sammensatte et træningsforløb, hvor vi skulle mødes tre gange om ugen til udendørs træning. Netop det at al vores træning er foregået udendørs har været en glæde for mig. Vi har trænet i al slags vejr i gennem et helt kalenderår og derfor er der aldrig nogen undskyldning for ikke at træne, uanset om det er mørkt, koldt eller glat. Peter sørgede også for at træningen skred frem i et tempo, som sikrede at jeg ikke fik nogen alvorlige skader. Samtidig fik jeg gode råd om min kost. Vi aftalte at jeg ikke skulle have en stram kostplan, fordi jeg rejser ofte og dermed er afhængig af at kunne spise om bord på fly, på restauranter og i kantiner. Men som Peter så fornuftigt har pointeret, så kan man jo ofte vælge det sunde alternativ og man kan jo også reducere portionsstørrelsen.

Der er nu gået et år og jeg har reduceret min vægt med over 20 kg, jeg har gennemført et ½ maraton sammen med Peter og jeg kan med sikkerhed sige at jeg har fået en ny livsstil. En livsstil hvor regelmæssig træning er en del af min dagligdag og hvor det at spise mindre og vælge det sunde alternativ kommer helt naturligt. Mit vægttab fortsætter og jeg mangler kun 13 kg for at være i mål og jeg kan simpelthen ikke undvære mine 3-4 gange ugentlig træning.

På baggrund af ovenstående kan jeg til fulde anbefale Peter, hvis du ønsker at ændre din livsstil og få et bedre liv – det har helt sikkert været den bedste investering i mit liv.


“Nogle af de bedste penge, jeg har givet ud”

Studievært & journalist  DR Sporløs, Rie Helmer

Jeg har et ødelagt knæ efter en skiferie for 25 år siden. Jeg har aldrig kunnet genoptræne knæet ordentligt uden at få skader og samtidig bliver det helt umuligt uden træning. Med andre ord kan jeg ikke dyrke motion uden hjælp fra en personlig træner, der gennemskuer hvad jeg kan, hvornår jeg skal presses og hvornår jeg skal holdes tilbage.

Pengene til Britt Schou er nogle af de bedste, jeg har givet ud. I dag kan jeg gå normalt, træne tre gange om ugen, – også på egen hånd, – og har fået lidt styrke i de muskler, jeg ellers ikke har set meget til de seneste 25 år.


“De bedste penge jeg nogensinde har brugt!”

Rikke Møller 37 år, Modetøjs-forhandler

Kbh. den 1 oktober, 2015

Jeg vil gerne fremhæve min meget dygtige personlige træner Britt Schou.

Jeg startede hos Britt i starten af august for at få mere energi og komme i form. Men jeg får meget mere ud af det!!! Britt er super dygtig til at gennemskue en og er godt igang med at gøre mig stærk så jeg ikke skal gå til akupunktør hver mdr. For at undgå migræneanfald….

Det som i starten virkede lidt mange penge at bruge på MIG selv har været de bedste penge jeg nogensinde har brugt!!! Så lad være med at tænke på pengene….gør det bare :-)!!!


“Faglighed, professionel tilgang og engagement”

Nina

Kbh. den 28 januar, 2015

Jeg startede hos Britt, fordi mit forhold til min krop efter længere tids sygdom havde ændret sig drastisk. Trods flere forsøg hos fysioterapeuter kunne jeg ikke komme i gang med at få trænet.

Min træning med Britt har rykket mig helt vildt i forhold til hvad jeg kan med min krop og jeg har fået mod på at træne igen. Britt har hjulpet mig til at lære min krop at kende på ny og det har gjort at jeg nu kan langt mere end jeg troede var muligt, da jeg startede – både i forhold til træning og i forhold til hverdagen.

Jeg har følt mig i gode hænder gennem hele forløbet og været imponeret over Britt’s faglighed og professionelle tilgang, men også over hendes engagement i sit fag – og så har jeg nydt – og nyder stadig – Britt’s selskab!


“Udfordrende træning og masser af gode tips – tabte 10 kilo på 40 dage”

Aktieanalytiker, Casper Blom 33 år

Kbh. den 28 november, 2012

Efter en længere periode med skader havde vægten sneget sig for langt op, og jeg havde behov for en frisk start. Det leverede Peter med den rette kombination af udfordrende træning og masser af gode tips. Resultatet var på alle måder tilfredsstillende – 10 kilo på 40 dage.


“Sjov og effektiv træning”

Billedkunstner, Sarah Hvass

Kbh. den 28 januar, 2015

Jeg gik hos Britt i et træningsforløb efter min anden fødsel. Motivationen var at komme i form igen og få mere energi. Jeg havde bare fundet hende på nettet og syntes hun så sympatisk ud.

Hun levede fuldt op til min forventning. Jeg nød hver eneste time sammen med Britt. Hun er motiverende, inspirerede og rigtig godt selskab. Siden mit forløb hos hende har jeg vedligeholdt træningen. Hvor jeg løber 10 km jævnligt og kan presse mig selv på en helt anden måde end jeg kunne før.

Jeg kan varmt anbefale hende, hun er professionel og rigtig god til at gøre en træningstime både sjov og pinagtig effektiv på samme tid.


“Er i bedre form end før min graviditet og har tabt alle de ekstra kilo”

Senior Recruitment Consultant, Katrine Houmøller

Kbh. den 28 januar, 2015

Det taler bestemt for Britts gde arbejde som personlig træner , at jeg bare 5 måneder efter at have født min dejlige lille datter er i bedre form end før min graviditet, har tabt alle de ekstra kilo og mere til og er fuld af energi på trods af sparsom søvn om natten gennem længere tid.

Træning med Britt er altid sjovt, varieret, professionelt, hårdt og tilpasset til mig og mine evner/ønsker.

Britt er god til at presse mig og derfor kan jeg nå meget længere med hende end jeg nogensinde ville kunne alene.


“Professionel tilgang til styrke og mobilitetstræning”

Tandlæge Lasse Munck Petersen

Havde min første træningssession hos Britt Shcou forleden. En særdeles god oplevelse.

Professionel tilgang til styrke og mobilitetstræning. Meget inspirerende vejledning, der giver mig som klient, lyst til at arbejde der hjemme også.

Se at få booket en tid – du bliver glad mentalt og fysisk.

Træningen foregår enten udendørs oftest i Søndermarken el. Frederiksberg Have, i træningscenter eller på din arbejdsplads. Du kan også få helt privat træning hjemme hos dig selv.

Vi lægger din træning, så det passer bedst muligt ind i din hverdag og rytme. Du kan træne alle dage i dag- og aftentimerne.

Vær endvidere opmærksom på at der er et mindre gebyr for træning i center og for kørsel udenfor centrum og brokvarterene.

 

Her kan du træne

Du kan træne i det meste af København og omegn. Bor du ikke lige i nogle af områderne, så kontakt os bare alligevel, så finder vi ud af det.

 • Amager
 • Brønshøj
 • Charlottenlund
 • Christianshavn
 • Dyssegård
 • Frederiksberg
 • Emdrup
 • Hellerup
 • Husum
 • Hvidovre
 • Islands Brygge
 • Nørrebro
 • Nordvest
 • Østerbro
 • Rødovre
 • Søborg
 • Sydhavnen
 • Valby
 • Vanløse
 • Vesterbro

Ved træning udenfor centrum af København og brokvarterene lægges der minimum 250 kr. på i kørsel pr. gang. 

Vi samarbejder med fitnesscenteret:

Vær endvidere opmærksom på, at der er et mindre gebyr for træning i center. Bor du ikke i nærheden af centrene, kan vi træne hjemme hos dig eller udendørs.

Få en GRATIS prøvetime

Du får en GRATIS introduktion til personlig træning, træningsmetoder, vægttab, kost og livsstil, hvis du efterfølgende køber 10 eller 20 timer. Skriv til os her og få din prøvetime med det samme!

NB! Nu kan du også træne med din ven eller kæreste for 50% ekstra.

  *Vi lover dig, at vi behandler dine oplysninger fortroligt, og at vi aldrig videregiver dem til tredjeparter.

  Direktør Stefan Sommer, 49 år

  “Helt sikkert den bedste investering i mit liv…”

  Aktieanalytiker Casper Blom

  “Tabte 10 kilo på 40 dage…”

  Rie Helmer, studievært & journalist DR

  “Nogle af de bedste penge, jeg har givet ud!”