Psykomotorisk træning Træningen tager afsæt i din personlighed, livsforhold, erfaringer og tanker...

Psykomotorisk træning adskiller sig i sin form ikke fra andre typer af funktionel træning. Du kan have traditionelle træningsmål så som: præstationsforbedring, vægttab eller fysisk og æstetisk forandring. Træningen kan være sveddryppende og konditionsfokuseret eller bevægeligheds- og styrkekrævende.

Psykomotorisk træning

Det som adskiller sig ved at have en psykomotorisk terapeut som træner er at jeg inddrager hele personen i træningsforløbet ikke kun din fysiske tilstand. Træningen tager altså afsæt i hele dig: din personlighed, dine livsforhold, tidligere erfaringer med træningsmålet og ikke mindst dine tanker omkring fysisk forandring.

Æstetikken bliver ofte sekundært, når du kommer i gang med dit træningsforløb. Det kan være at du erkender at jagten på den flade mave og faste baller har forhindret dig i at finde motivationen til overhovedet at komme i gang med at træne og spise sundt. Nogle får også oplevelsen af at stress er den største forhindring for et vægttab.

Dit træningsforløb kan udløse eksistentielle spørgsmål, der giver dig mulighed for at stoppe op og se nærmere på dig selv og din livsstil. Måske er lykken ikke de faste baller, men måske ro. Denne ro kan man finde på en løbetur og så kommer ballernes fasthed helt af sig selv. Det er det, som jeg er med til at lære dig.

Træning Beskrivelse Pris
Introtime Fuld træningstime plus introduktion - GRATIS v køb af 10 el. 20 timer 750 kr.
Enkelt træningstime Til dig der bare vil træne en gang i mellem eller trænger til lidt inspiration 750 kr.
10 timer Hvis du ønsker at træne i center er der et tillæg på 500 kr. 6.995 kr.
20 timer Hvis du ønsker at træne i center er der et tillæg på 500 kr. 11.995 kr.

Jeg har ikke nogen færdig pakkeløsning, men jeg ved hvad der er fysisk og mentalt sundt. Og fysisk arbejde er sundt og det er det, som jeg vil støtte dig i.

Du er altid velkommen til at kontakte mig, så vi kan få en snak om din situation og de løsninger jeg kan tilbyde dig. Skriv til mig her:53 år, Solid teoretisk og praktisk baggrund. Tidl. elitesportsmand.

Se mere her...


30 26 30 78

Skriv til mig

48 år, over 20 års praktisk erfaring med formidling af træning og undervisning.

Se mere her...


21 97 87 83

Skriv til mig

Mest besøgte sider


  1. Priser

    Se vores priser og træningsforløb

  2. Træningsformer

    Se hvilke træningsformer der passr dig

  3. Om os

    Se vores kvalifikationer og erfaring