Slanketræning
Hurtigt, effektivt og varigt vægttab…

Vi tror ikke på ordene: ”så luk dog munden” eller ”tykke er dovne”. Til gengæld tror vi på, at fordommene sårer og kan have en demotiverende effekt. Har du vanskeligt ved at finde motivationen frem kan slanketræning være løsningen for dig.

 

Vi tror på, at viden og undervisning om kost, motion og psyke virker befordrende på den overvægtige. Evnen til egenomsorg skal optrænes. Alt for ofte har den overvægtige undertrykt sine følelser og behov. Ladet maden udfylde det tomrum, som opstår, når man f.eks. ikke får sagt nej.

Forandring kræver hårdt arbejde!

Der er ingen forvandling uden sved på panden. Derfor skal du gøre dig klar på, at det selvfølgelig bliver et hårdt træningsforløb, som går forud for et varigt vægttab. Du skal gennemgå et forløb med styrketræning, som underbygger din kostomlægning.

Vi holder dig i hånden hele vejen. Det indbefatter også at rådgiver dig om kost og den motion, du skal udføre på egen hånd. Vi har stor fokus på din nuværende situation, således at din slanketræning ikke bliver en stressfaktor. Det er vigtigt, at du lærer fakta omkring vægttab. Således får du konkret viden at gå ud fra i din livsstilændring, så du ikke kommer til at læne dig op af myter og husråd.

Vi anbefaler, at du træner 2-3 gange om ugen i minimum 12 uger. Du kan evt. supplere med en kropsbehandling. Når du er kommet godt i gang, kan du forsætte på egen hånd og benytte os som backup i den tid, du ønsker.

Læs her hvordan du kommer godt i gang med din træning og se vores priser her.

Find ud af hvorfor du er overvægtig

Vi kan tilbyde tid og rum til at få mulighed for at mærke efter og lære dine krops sansesignaler at kende – er du sulten eller træt? Opstår sultfølelsen fordi du er trist eller bange? Britt Schou indleder ofte et forløb med psykomotorisk kropsbehandling, og ofte kører der et behandlingsforløb sideløbende med din træning og kostvejledning.

Se slanketips

Stress og overvægt

Man kan også være blevet overvægtig af at være stresset. Stresshormoner påvirker din evne til at forbrænde fedt, og du har måske lageret fedt omkring tarme, så du ser gravid ud. Et forløb med fokus på stressreduktion kan have positiv indvirkning på et vægttab.

Gravid og overvægtig

Der findes særlige forløb for overvægtige gravide, hvor du har fokus på at undgå yderligere vægtøgning samtidig med, at du forbereder dig på den kommende familieforøgelse.

Læs mere om hvad Britt kan tilbyde her

Få en GRATIS prøvetime

Du får en GRATIS introduktion til personlig træning, træningsmetoder, vægttab, kost og livsstil, hvis du efterfølgende køber 10 eller 20 timer. Skriv til os her og få din prøvetime med det samme!

NB! Nu kan du også træne med din ven eller kæreste for 50% ekstra.

  *Vi lover dig, at vi behandler dine oplysninger fortroligt, og at vi aldrig videregiver dem til tredjeparter.

  Direktør Stefan Sommer, 49 år

  “Helt sikkert den bedste investering i mit liv…”

  Aktieanalytiker Casper Blom

  “Tabte 10 kilo på 40 dage…”

  Rie Helmer, studievært & journalist DR

  “Nogle af de bedste penge, jeg har givet ud!”