Styrketræning

Kettlebells, Bulgarian Bags, klassisk styrketræning

Det er ikke uden grund, at styrketræning er blevet så populært. Styrketræning hjælper din forbrænding og fremmer vægttab, samt både toner og strammer din krop op. En større muskelmasse giver dig en højere forbrænding, både når du træner og hviler. Fx er eksplosiv styrketræning er meget effektivt, hvis du gerne vil tabe dig.

Styrketræning går i sin enkelthed ud på, at man ved hjælp af træning øger kroppens muskelmasse og dermed forbrænding. Med en større muskelmasse vil dit basalstofskifte også stige. Et højere basalstofskifte gør, at du forbrænder ekstra kalorier i løbet af dagen og om natten, når du sover. En stærk muskulatur nedsætter din risiko for både skader, livsstils- og aldersbetingede sygdomme.

 

Styrketræning uden redskaber

Kropsvægtstræning har vundet ind gennem de senere år. Mange er begyndt at træne mere på farten og også udendørstræning, er blevet enormt populært. Det gør det nemmere for mange at klemme motion ind i hverdagen. Vi kan tilpasse lige præcis din styrketræning uden redskaber, til dig og din kalender.

Udover kropstræning uden redskaber, træner vi også med almindelige håndvægte og vægtstænger, så bruger vi også masse andre redskaber til styrketræningen, hvis det er det du drømmer om.

 

Bulgarian Bag

Seneste skud på stammen af funktionelle træningsredskaber. Bulgarian Bag er fleksibelt funktionelt træningsredskab. Den stiller store krav til bevægelighed, eksplosionskraft, koordination og stabilitet, da man i flere af øvelserne ikke arbejder inden for de traditionelle bevægelsesplaner.

Rotationsmusklerne i øvre ryg, skulderne og armstrækkerne bliver stærkere, men også evnen til at holde igen med de dybe mavemuskler. Desuden styrkes lændens muskler og bækkenets mobilitet.

Har man udfordringer i disse områder, så er det en god ide at starte med små vægte for at vænne sig til bevægelserne.

 

TRX – Tactical ladder

Funktionelt træningsredskab, som i sin enkelthed består af nogle nylonstroppe med nogle håndtag. Du benytter dig af disse under træning med egen kropsvægt, for at få den optimale modstand og effekt af din kropsvægttræning.

En Kettlebell er efterhånden et scenevant træningsredskab. Det består i sin enkelthed af en metalkugle med en given vægt, som benyttes til forskellige former for funktionel træning.

Kettlebells bruges til eksplosiv styrketræning og er derfor et glimrende redskab til HIIT

Få en GRATIS prøvetime i København

Skal du i gang med at øge din forbrænding ved styrketræning?

Du får en GRATIS introduktion til personlig træning, træningsmetoder, vægttab, kost og livsstil, hvis du efterfølgende køber 10 eller 20 timer.  Skriv til os her og få din prøvetime med det samme!

NB! Nu kan du også træne med din ven eller kæreste for 50% ekstra.

  *Vi lover dig, at vi behandler dine oplysninger fortroligt, og at vi aldrig videregiver dem til tredjeparter.

  Direktør Stefan Sommer, 49 år

  “Helt sikkert den bedste investering i mit liv…”

  Aktieanalytiker Casper Blom

  “Tabte 10 kilo på 40 dage…”

  Rie Helmer, studievært & journalist DR

  “Nogle af de bedste penge, jeg har givet ud!”