Styrketræning

Kettlebells, Bulgarian Bags, klassisk styrketræning

Det er ikke uden grund, at styrketræning er blevet så poplært. Styrketræning både toner og strammer din krop op. Det øger din forbrænding og fremmer vægttab. En større muskelmasse giver dig en højere forbrænding, både når du træner og hviler. Styrketræning er meget effektivt, hvis du gerne vil tabe dig.

Styrketræning går i sin enkelthed ud på, at man ved hjælp af træning øger kroppens muskelmasse. Med en større muskelmasse vil dit basalstofskifte også stige. Et højere basalstofskifte gør, at du forbrænder ekstra kalorier i løbet af dagen og om natten, når du sover.

En stærk muskulatur nedsætter din risiko for både skader, livsstils- og aldersbetingedesygdomme.

Styrketræning træning med- eller uden redskaber

Udover træning med almindelige håndvægte og vægtstænger, så bruger vi også masse andre redskaber til styrketræningen.

Bulgarian Bag

Seneste skud på stammen af funktionelle træningsredskaber. Bulgarian Bag er fleksibelt funktionelt træningsredskab. Den stiller store krav til bevægelighed, eksplosionskraft, koordination og stabilitet, da man i flere af øvelserne ikke arbejder inden for de traditionelle bevægelsesplaner.

Rotationsmusklerne i øvre ryg, skulderne og armstrækkerne bliver stærkere, men også evnen til at holde igen med de dybe mavemuskler. Desuden styrkes lændens muskler og bækkenets mobilitet.

Har man udfordringer i disse områder, så er det en god ideat starte med små vægte for at vænne sig til bevægelserne.

TRX – Tactical ladder

Funktionelt træningsredskab, som i sin enkelthed består af nogle nylonstroppe med nogle håndtag. Du benytter dig af disse under træning med egen kropsvægt, for at få den optimale modstand og effekt af din kropsvægttræning.

En Kettlebell er efterhånden et scenevant træningsredskab. Det består i sin enkelthed af en metalkugle med en given vægt, som benyttes til forskellige former for funktionel træning.

Kettlebells bruges til eksplosiv styrketræning og er derfor et glimrende redskab til HIIT.

Få en GRATIS prøvetime

Du får en GRATIS introduktion til personlig træning, træningsmetoder, vægttab, kost og livsstil, hvis du efterfølgende køber 10 eller 20 timer.  Skriv til os her og få din prøvetime med det samme!

NB! Nu kan du også træne med din ven eller kæreste for 50% ekstra.

  *Vi lover dig, at vi behandler dine oplysninger fortroligt, og at vi aldrig videregiver dem til tredjeparter.

  Direktør Stefan Sommer, 49 år

  “Helt sikkert den bedste investering i mit liv…”

  Aktieanalytiker Casper Blom

  “Tabte 10 kilo på 40 dage…”

  Rie Helmer, studievært & journalist DR

  “Nogle af de bedste penge, jeg har givet ud!”