Træning med redskaber Kettlebells, Bulgarian Bags, klassisk styrketræning

Det er ikke uden grund, at styrketræning er blevet så poplært. Styrketræning både strammer og toner din krop. Det øger din forbrænding og fremmer vægttab. En større muskelmasse giver dig en højere forbrænding, både når du træner og hviler. Så styrketræning er meget effektivt, hvis du gerne vil tabe dig. 

Styrketræning går i sin enkelthed ud på, at man ved hjælp af træning øger kroppens muskelmasse. Med en større muskelmasse vil dit basalstofskifte også stige. Et højere basalstofskifte gør, at du forbrænder ekstra kalorier i løbet af dagen og om natten, når du sover. 

En stærk muskulatur nedsætter din risiko for både skader, livsstils- og aldersbetingedesygdomme.

Styrketræning træning med- eller uden redskaber

Udover træning med almindelige håndvægte og vægtstænger, så bruger vi også masse andre redskaber til styrketræningen.

Bulgarian Bag

Seneste skud på stammen af funktionelle træningsredskaber. Bulgarian Bag er fleksibelt funktionelt træningsredskab, der med sine grundøvelser stiller store krav til bevægelighed, eksplosionskraft, koordination og stabilitet, da man i flere af øvelserne ikke arbejder inden for de traditionelle bevægelsesplaner.  

Rotationsmusklerne i øvre ryg, skulderne og armstrækkerne er særligt udsat, men også evnen til at holde igen med de dybe mavemuskler, lændens muskler og bækkenets mobilitet.

Har man udfordringer i disse områder, så er det en god ide, at starte med de små vægte, for at vænne sig til bevægelserne. 

TRX - Tactical ladder

Funktionelt træningsredskab som består af en type af seler, som man benytter sig af under træningen, for at får den optimale modstand og derved effekt af sin kropsvægttræning. Personligtræner.dk benytter sig hovedsaligt af Tactical ladder. 

Kettlebell et efterhånden scenevant træningsredskab, der i sin enkelthed består af en metal kugle med en given vægt, som benyttes til forskellige former for funktionel træning. 

Kettlebell lægger op til eksplosiv styrketræning og er derfor et glimrende redskab til HIIT.  

Få en GRATIS prøvetime

Du får en GRATIS introduktion til personlig træning, træningsmetoder, vægttab, kost og livsstil, hvis du efterfølgende køber 10 eller 20 timer.  Skriv til os her og få din prøvetime med det samme!

NB! Nu kan du også træne med din ven eller kæreste for 50% ekstra.53 år, Solid teoretisk og praktisk baggrund. Tidl. elitesportsmand.

Se mere her...


30 26 30 78

Skriv til mig

48 år, over 20 års praktisk erfaring med formidling af træning og undervisning.

Se mere her...


21 97 87 83

Skriv til mig

Mest besøgte sider


  1. Priser

    Se vores priser og træningsforløb

  2. Træningsformer

    Se hvilke træningsformer der passr dig

  3. Om os

    Se vores kvalifikationer og erfaring