Udendørs træning og fitness i Københavns parker

Træn ude i grønne omgivelser: Få ny energi, bliv super motiveret, kom hurtigt i form og ned i vægt

Vi har lavet udendørs personlig træning i over 10 år. Træn i parker, haver eller i skoven. Træning i naturen er sjovt og varieret. Du kan løbe og lave forskellige styrkeøvelser f.eks. intervaltræning: HIIT (High Intensive Interval Training). Vi træner udenfor i hele byen: Frederiksberg, Valby, Islands Brygge, Østerbro og mange andre steder.

 

Træn udendørs i Københavns parker, haver og udearealer. F.eks. i Søndermarken eller Frederiksberg Have.

HIIT har eksisteret i årtier, men er meget oppe i tiden. Det er med god grund. Træningstiden er kort og utrolig effektiv. Det er fantastisk styrke- og kredsløbstræning med maksimal forbrænding og efterforbrænding.

Udover at du kommer i god form, er det et super redskab til effektivt vægttab. Pga. den høje intensitet forbrænder du stadigvæk kalorier, når du sidder hjemme i sofaen.

Anderledes og varieret udendørs styrketræning

Du træner alle muskler i hele kroppen. Øvelserne laves i korte intervaller med en pause i mellem hver. Det hedder også cirkeltræning, og bruges af topatleter i alle sportsgrene.

 • Korte og effektive træningspas
 • Øget hvileforbrænding
 • Grønne omgivelser. Ny energi. Motivation

Træningen laves i forhold til din nuværende form og dine forudsætninger. Når din form bliver bedre, kan du f.eks. lave hver øvelse i 30 sek. med 30 sek. pause mellem hver.

En af de mest populære intervalformer er Tabata intervaller. Her arbejder du med maksimal intensitet i 20 sekunder og holder 10 sekunders pause. Du laver 8 omgange. Det er kun 4 minutters arbejde i alt, men super effektivt.

Træningen foregår oftest i Søndermarken og Frederiksberg Have, på aktivitetslegepladser eller på græsplænen. Alt kan bruges i træningen. Det kan være bænke, trapper, træstammer, sten, lygtepæle osv. Det er kun fantasien, der sætter grænser.

Sjov udendørs konditionstræning

Kredsløbs- og konditions træningen er for det meste løbetræning og selvfølgelig cirkeltræningen. Løb er oftest intervalløb med korte eller lange intervaller eller bakketræning. Træningen er hård, men samtidig sjov og varieret.

 • Bedre kondition
 • Hurtige resultater
 • Vægttab

Din formkurve stiger hurtigt og markant samtidig med, at din vægt falder.

Er fitnesscentret ikke lige dig? Så prøv udendørs træning og få ny inspiration!

Føler du dig ikke godt tilpas i fitnesscentret. Det kan der være mange årsager til. Nogle bryder sig ikke om miljøet, andre er måske generte, og for mange er vægttræning bare ikke sagen. Hvorfor så ikke flytte træningen ud i det grønne?

 • Grønne og inspirerende omgivelser
 • Fornyet energi
 • Lys og luft
 • Minimer risiko for smitte med Covid-19. Læs mere her

Træning i det fri er super motiverende og giver en fantastisk energi. Vi har kunder, som sværger til udendørs træning uanset vind og vejr. Andre træner inde i vinterhalvåret og rykker udenfor i sommerhalvåret. Det er et spørgsmål om temperament og den rigtige påklædning.

Træning i solskinsvejr og grønne omgivelser er der ikke meget, der kan hamle op med – slet ikke et varmt og indelukket træningscenter.

Få en GRATIS prøvetime

Du får en GRATIS introduktion til personlig træning, træningsmetoder, vægttab, kost og livsstil, hvis du efterfølgende køber 10 eller 20 timer. Skriv til os her og få din prøvetime med det samme!

NB! Nu kan du også træne med din ven eller kæreste for 50% ekstra.

  *Vi lover dig, at vi behandler dine oplysninger fortroligt, og at vi aldrig videregiver dem til tredjeparter.

  Direktør Stefan Sommer, 49 år

  “Helt sikkert den bedste investering i mit liv…”

  Aktieanalytiker Casper Blom

  “Tabte 10 kilo på 40 dage…”

  Rie Helmer, studievært & journalist DR

  “Nogle af de bedste penge, jeg har givet ud!”